Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalosan is Budai Béla lett a Moby Dick új dobosa

1216mobydickBudai Bélával folytatja pályafutását a Moby Dick Hoffer Péter távozása után. A döntés annyira talán nem meglepő, hiszen a feloszló Leander Risingból ismert ütős többször is helyettesítette Hofit a bandában az utóbbi időszakban.

„Hofi távozását mindannyian sajnáljuk, de az élet nem állhat meg, a Moby Dick történetének folytatódnia kell!", áll Smiciék közleményében. „Együttesünk 2016-ban még mindig csak harmincöt éves, tehát ismét jubilálunk. Nem vagyunk oda ezekért az évfordulókért, de nyilván nem kell szégyenkeznünk sem miatta. Visszatérve a legfontosabb kérdésre, ezúton meg kívánunk nyugtatni minden Moby Dick-rajongót: továbbra is szuper jó dobossal zúzunk szerte a Kárpát-medencében, ezért közhírré tesszük, hogy a Leander Risingban edződött zenészkollégával, Budai Bélával megyünk tovább. Béla mellet több dolog szól. Ebből kiemelten a legfontosabb: Béla fantasztikus dobos, láthatóan élvezi, amit csinál. Mostantól már velünk! Béla, üdvözlünk a Moby Dick fedélzetén!"

Az idei év utolsó Moby Dick-bulija december 26-án, Győrben lesz, ahol az Aurórával, a Storyval és az Elysium Rock & Roll Banddel játszanak a thrasherek. A 2016-os év egy nagyszabású Barba Negra-fellépéssel indul január 15-én, az Ørdøg és a Vesztegzár társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 acekijárat 2015-12-16 10:20
jó választás ! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.