Shock!

január 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Hirtelen ismét visszatért az inspirációm”

0226npjMájus 25-én karrierje első önálló nagylemezét jelenteti meg Nils Patrik Johansson. Az Astral Doors frontemberének albuma Evil Deluxe címmel jön ki a Metalville kiadónál, és most meghallgatható róla a második dal.

Az Astral Doorsban és a Lion’s Share-ben jelenleg is éneklő, emellett pedig a Civil Wart vagy a Wuthering Heights-et is megjárt Nils Patrik Johansson igen sok mindent csinált már karrierje során, egyvalamit azonban nem: szólóalbumot. Most azonban végre ennek is elérkezett az ideje, tavasz végén megjelenik az énekes első önálló lemeze, az Evil Deluxe. „Tíz éve gondolkodom egy szólóalbumon, aztán bejött a képbe a Civil War, és az összes ötletemet felhasználtam arra a három lemezre”, mondja Nils Patrik. „Miután kiléptem tőlük, úgy gondoltam, száz százalékban az Astral Doors és a Lion’s Share ügyeire szeretnék koncentrálni, de hirtelen ismét visszatért az inspirációm, és a semmiből megírtam tíz gyilkos új számot. Teljesen természetesen adta magát, hogy Lars Chriss, a Lion’s Share-es zenésztársam legyen a gitáros és a producer, a dobokat pedig a fiam, Fredrik Johansson játszotta fel. Szóval végre apa és fia egy lemezen tűnik fel.”

nilspatrikjohansson_cA lemezen olyan vendégek tűnnek fel, mint Chris Boltendahl (Grave Digger), Andy Loos (Lion’s Share) és Marcus Bengts basszerek, valamint Fredrik Bergh (Bloodbound), Kay Backlund (Lion’s Share) és Anuviel (Saecred Spirit) billentyűsök. A dallista az alábbi lesz:

01. Baal
02. Evil Deluxe
03. Estonia
04. Gasoline
05. How The West Was Won
06. September Black
07. Kings And Queens
08. Burning
09. Metalhead
10. Circle In The Sky
11. Dark Evolution
12. A Waltz For Paris

A címadó dal már ismert, most a How The West Was Won is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.