Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hirtelen fontos lett a Godsmack számára az Észak-Amerikán kívüli világ

0716gsEgyelőre messze nem tűnik olyan sikeresnek a Godsmack új lemeze, mint az előzőek, így a csapat máris megkezdte a tűzoltást: Sully Erna énekes bejelentette, hogy miközben korábban elsősorban az Egyesült Államokra koncentráltak, mostantól más területeken is aktívabban lesznek majd jelen.

„Tény, hogy elhanyagoltuk a nemzetközi piacot az elmúlt majdnem húsz év során”, ismerte el Sully az AMH Networknek. „Emögött különböző megfontolások álltak a lemeztársaság részéről, ezek jegyében születtek bizonyos döntések, meg volt egy fúzió is… Hogy rövidre fogjam, egyszerűen túl drága lett volna a kiadó támogatása nélkül átmennünk a tengerentúlra. Pláne, hogy a lemezeinket sem igazán lehetett kapni. Most viszont eljutottunk arra a pontra, ahol felismertük, hogy muszáj elkezdenünk a nemzetközi turnézást, és szerencsére végre a háttér is adott hozzá.”

A Godsmack hosszú évek óta nem koncertezett alaposan Európában: 2012-ben ugyan átjöttek, de a turnét két állomás kivételével le kellett mondani Erna hirtelen támadt hangszálproblémái miatt. A külföldi nyitás első lépése az ausztrál Soundwave fesztiválturné lesz, ahol a csapat többek között a Faith No More, a Slipknot és a Soundgarden társaságában mutatja majd be a friss 1000hp album dalait és a régi slágereket.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sanctus 2014-09-09 17:42
Szívesen megnézném őket, akár valamelyik szomszédos országban is. Nem tartom minden számukat, vagy akár albumukat kiválónak, de megírtak pár emlékezetes dolgot, és elő is tudják adni élőben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.