Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hiányzik a régi érzés, de az nem, amivé akkorra lettünk, amikor kiléptem”

Jelenleg éppen parfümök piacra dobásán dolgozik K.K. Downing, aki egy cseppet sem bánja, hogy 2011-ben otthagyta a Judas Priest sorait. A gitáros szerint valami elveszett – azt ugyanakkor nem tagadja, hogy a zenekar fénykora hiányzik neki.

„Úgy éreztem, valamiért nem volt már ott a szikra a színpadon”, indokolta döntését a DigitalJournalnek Downing. „Éreztem valamit, de nem azt, amiért eredetileg beszálltam ebbe az egészbe… Mindig is az volt az álláspontom, hogy a Judas Priestnek igen magas energiaszinten, pengeélesen kell futnia, de már nem élveztem annyira élőben a dolgot, amennyire élveznem kellett volna. Márpedig ennyi utazás mellett, amikor bőröndből élsz, és rengeteg időt töltesz repülőgépeken, furgonokon, autókban és vonatokon, nagyon kell élvezned a koncerteket. Zeneileg szárnyalnod kell, és ez átlendít a nehézségeken. Amennyiben a dolognak ezt a részét nem élvezed annyira, amennyire élvezhetnéd, az egész dolog kőkemény munkává válik, mert akkor is folyamatosan interjúkat kell adnod, és hagynod kell, hogy ide-oda rángasson mindenki.”

Ken ennek megfelelően egy cseppet sem bánja, hogy kilépett a Judas Priestből. „Számomra kifutott a dolog. Hiányzik a régi érzés, de az nem, amivé akkorra lettünk, amikor kiléptem. Megnézheted a YouTube-on a Judas Priestet a US Festivalon vagy a Live Aiden – az a csúcskorszak, az az energia, az a fiatalos hév hiányzik. Aztán elérsz egy bizonyos életkort, és biztos boldog lettem volna akkor is, ha élvezem a koncerteket. Ellenben nézeteltérések merültek fel azt illetően, hogyan kellene intézni az ügyeket, és azt gondoltam: mivel alulmaradtam, itt az ideje továbblépni. De fantasztikus időket éltünk meg: negyven nagyszerű évet. És azt is helyeslem, hogy a srácok folytatták tovább. Épp most néztem meg egy részletet a rochesteri koncertjükből, és nagyszerű volt. Jól szóltak, és örülök, hogy mennek tovább. Küldtem is egy emailt a menedzsmentnek, amiben sok szerencsét kívántam nekik a koncertekhez. Nagyra értékelem, hogy ezután is nyomják, és viszik tovább az örökséget.”

Downing hamarosan többféle parfümmel is előrukkol a Planet Rock rádióállomással közösen, amelyek Metal For Men and Metal Pour Femme néven futnak majd: „Rengetegen hoztak már ki parfümöt meg ilyesmiket a popvilágból, de senki sem gyártott még illatszereket a rock- és metalrajongóknak. Szóval szerintem ezzel most megoldottam a mi legyen a karácsonyi ajándék-dilemmát…”

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Khold 2014-10-22 13:59
K. K. összeállhatna Ripper Mesterrel.
Idézet
 
 
+7 #2 queensryche999 2014-10-21 11:30
Nem hiszem, hogy hibáztatná ezért bárki.
Idézet
 
 
#1 ddrum777 2014-10-21 09:25
pengeéles
tűhegyes
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.