Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hét dal már összeállt Ozzy Osbourne következő albumához

0716ozzyzakkKészülget Ozzy Osbourne következő nagylemeze, amelyen ismét Zakk Wylde gitározik majd. Ezt leszámítva azonban maga az énekes egy friss interjú alapján egyelőre nem nagyon tudja, mi lesz a következő évi menetrendje…

Full Metal Jackie-nek adott alapos interjút Ozzy Osbourne, aki megerősítette: dolgoznak a következő albumon. „Van pár nótám. De ma már nem fogynak a lemezek, szóval nem költséghatékony lemezt csinálni. Emellett pedig különösebben sok időm sem volt ezen gondolkodni, mivel a Black Sabbath ügyeivel foglalkoztam”, mondta az énekes. „Nagyjából hét dalom van. Az egyiknek Mr. Armageddon a címe, meg van egy másik, ami Crack Cocaine-ként fut”, tette hozzá később.

Ozzy ezzel együtt sem tudja, kijön-e jövőre a 2010-es Scream folytatása, sőt, amikor megkérdezték tőle, lesz-e turné jövőre, arra is mindössze annyit felelt: „Kérdezd meg a főnököt, a feleségemet.” Viszont leszögezte: nincs szó semmiféle visszavonulásról. „Nem megyek nyugdíjba. Mármint úgy értem, hogyan is lehetne ebből nyugdíjba menni? Ez nem egy hagyományos állás. Nem kell olyannal dolgoznod, akinek nem szeretnél a közelében lenni, és nem kell kizárólag a pénzért megcsinálnod valamit, amit nem akarsz. Ez szórakozás. A mai napig imádom, ezért élek. Nem is tudom elképzelni, hogy ne csináljam.”

Az énekes ugyanakkor bevallotta: a szakmában eltöltött közel ötven év ellenére sem képes rutinként kezelni például a koncertezést. „Akár hiszed, akár nem, még ma is hihetetlenül lámpalázas tudok lenni. Csak egy hangom van, és ha az elmegy, kész vagyok. Bizonyos estéken állok ott, és tudom, hogy nem vagyok túl jó, nem érzem jól magam, de ennek ellenére valaki utána azt mondja: Ozzy, az évek múlásával csak egyre jobb leszel! Máskor meg úgy érzem, remekül megy minden, és mások meg azt mondják: egészen rendben voltál ma este… Szóval néha én sem tudom megítélni, milyen teljesítményt nyújtok. Egyszerűen csak azt szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat, és mindent megteszek, ami ehhez szükséges, már persze anélkül, hogy átmennék bizarrba, és a színpadra csinálnék, vagy ilyesmi – ilyet nyilván semmiképpen sem tennék. És ha nem sül el jól egy koncert, nagyon fel is tudom húzni magam, mert annak idején én is egy voltam az átlagos arcok közül, akik azért spórolgatták a fillérjeiket, hogy aztán abból megnézzenek egy bandát. Vagyis felelősségem van, a tőlem telhető legjobb koncertet kell adnom. De néha kimerült vagyok, megfázom, influenzás leszek. Persze még ilyenkor is megpróbálom a legjobb formámat nyújtani. Szóval nem állok úgy ehhez, hogy ó, negyvenkilenc-ötven éve ezt csinálom, akármit énekelhetek nekik. Tényleg nagyon tisztelem a közönségemet.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+8 #3 Gazdag Illés 2017-10-19 15:53
Idézet - Gulyás Tamás:
Annyi pénzért én se mennék nyugdíjba.Más farhátat eszik ez meg itt rázza a rongyot.

Ozzynak alsó hangon 200 millió dollárja van. Szóval neki elhiszem, hogy szórakozásból csinálja. :)
Idézet
 
 
+7 #2 shmonsta 2017-10-19 15:16
Engem mindig jókedvre derítenek a nyilatkozatai és a zenéit is imádom. Örülök, hogy egy időben vagyunk ezen a bolygón :)
Idézet
 
 
-13 #1 Gulyás Tamás 2017-10-19 13:07
Annyi pénzért én se mennék nyugdíjba.Más farhátat eszik ez meg itt rázza a rongyot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.