Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A srácok azt mondták: ha úgy döntök, hogy elfogadom az ajánlatot, azzal kilépek tőlük”

1005sseMint azt már valószínűleg minden érdeklődő tudja, Hernan „Eddie” Hermida került a Suicide Silence frontemberi posztjára a tavaly elhunyt Mitch Lucker helyén. Az All Shall Perish volt énekese egy interjúban elmondta: ha rajta múlik, mindkét zenekart viszi tovább, régi társai azonban hallani sem akartak erről.

„Először a menedzserük keresett meg”, idézte fel csatlakozásának részleteit Eddie a Metal Injectionnek. „Azt mondta: Ed, a srácok azon gondolkodnak, hogy összeszedik magukat, és hallani szeretnék, hogy szól mással egy korábban már felvett dal, ez ugyanis bárminél komolyabb referencia. Miután rögzítettem a You Only Live Once-ot, az eredmény annyira tetszett nekik, hogy elkezdtük keresni, miként működhetne ez az egész. Mitch és a Suicide Silence mindig is amolyan pótcsaládot jelentett számomra, szóval megtisztelőnek éreztem, amikor megkértek, hogy vegyem fel a nótát. Amikor pedig hivatalosan is felkértek, hogy csatlakozzam a bandához, kemény helyzetbe hoztak, hiszen sok mindent kellett mérlegelnem.”

Hernan saját bevallása szerint mindkét bandát vinni szerette volna, az All Shall Perishben azonban hallani sem akartak ilyesmiről. „A Suicide Silence a kezdettől fogva teljes állásban gondolkodott. Csak tudjátok: minden lehetségeset megtettem annak érdekében, hogy maradhassak az All Shall Perishben, és mindkét bandát vihessem egyszerre, de a srácok az All Shall Perishben azt mondták: ha úgy döntök, hogy elfogadom a Suicide Silence ajánlatát, azzal kilépek tőlük. Úgy fogalmaznék: felkértek, hogy távozzak, mert nem akarták, hogy az időbeosztásom a Suicide Silence-szel bekavarjon a jövőbeli terveikbe. Akárhogyan is, az All Shall Perishbe a szívemet és a lelkemet is beletettem, és mindig kiállok majd amellett, amit együtt csináltunk.”

A Suicide Silence valószínűleg már jövőre megjelenteti első lemezét Hermidával, akivel máris meghallgatható az említett You Only Live Once dal egyik részlete. Az All Shall Perish jelenleg énekest keres.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 matheusthemaggot 2013-10-23 16:50
Számomra a Suicide Silence sosem jelentett semmit pár piszoknagy klipes slágeren kívül, ellenben pl az All Shall Perish legutóbbi nagylemeze szerintem az utóbbi idők legjobb deathcore kiadványa volt. Kíváncsi vagyok mi lesz velük, most, hogy se Eddie, se Ben nincs a soraikban... Kár lenne, ha mondjuk a feloszlás mellet döntenének, viszont nem tudom, ezek után mennyire lesznek ütőképesek:/
Idézet
 
 
+2 #1 Morello 2013-10-23 11:47
Jó nagy hülye volt... All Shall Perish > Suicide Silence
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.