Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hellyeah: megérkezett az első új dal

Már hozzáférhető az első új Hellyeah dal, a War In Me, amely a héten digitális single-ként debütált az iTunes-on. A szerzeményt június 4-én követi Vinnie Paulék új nagylemeze, a sorban harmadik Band Of Brothers.

„Roppant izgalmas dolgokat vittünk véghez ezen az albumon", mondja Chad Gray énekes. „Mindig is igyekeztem olyannyira szétválasztani a Hellyeah-t és a Mudvayne-t, amennyire csak lehetett, még ha az én hangomról is volt szó: a dallamok, a szövegek és az egész stílus eltérő. A Band Of Brothersnél azonban befejeztem az aggodalmaskodást azt illetően, ki is vagyok én a zenekarral összefüggésben. Úgy gondolom, mindannyian visszatértünk a saját eredeti gyökereinkhez, és szépen össze is illesztettük ezeket az albumon. Amíg művészként a saját ecseteddel festesz, senki sem hasonlítgathat vagy kóstolgathat. Ezúttal azonban nagyobb, súlyosabb ecsettel festettem, mint tettem azt eddig a Hellyeah-ben. Azt hiszem, ez a lemez lesz az, amit a rajongók mindig is hallani akartak tőlünk – és most meg is kapják!"

„A bemutatkozó album és a Stampede még azt tükrözték, hogy új banda vagyunk", magyarázta egy interjúban Vinnie Paul a Loudwire-nek. „Kísérletezni akartunk más stílusokkal is, és mivel mindannyian tradicionális metalos háttérrel rendelkezünk, jól is esett egy rock'n'rollos, bluesos, southern rockos hatású bandában muzsikálni. Mára azonban mindez kiürült a rendszerünkből, és visszakanyarodtunk a metal gyökereinkhez. Az album súlyos, célirányos és groove-orientált.

A lemez producere, Jeremy Parker szerint a Band Of Brothersben ott lesz a Pantera és a Mudvayne erőszakossága, agresszivitása, ám a Hellyeah-re jellemző partizósabb vonal sem tűnik el. A Vinnie Paul texasi házistúdiójában felvett Band Of Brothersre olyan dalok kerülnek fel, mint a címadó, a War In Me, a Rage Burn vagy a partihimnusz Drink, Drank, Drunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.