Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hatalmas, kétszintes színpaddal érkezik Budapestre a Scorpions

0901scorpionsFebruár 29-én ismét Budapesten koncertezik a Scorpions. A zenekar mindenféle allűröktől mentesen érkezik majd Magyarországra, viszont igen látványos show-t hoznak majd magukkal a Papp László Budapest Sportarénába.

A részben régi, átdolgozott szerzeményeket tartalmazó, tavalyi Return To Forever lemezzel turnézó banda Prágából érkezik majd hozzánk február végén, valószínűleg még a koncert előtti napon, a budapesti fellépésről pedig Kassára mennek tovább. Az építést már a koncert előtti napon megkezdik az Arénában, a huszonkét fős utazóstáb munkáját itthon harminchat magyar segíti, ebből öt technikus a buli alatt is folyamatosan dolgozni fog. A színpad teljes háttérfala egy óriási kivetítő, ami még nagyobbnak mutatja az önmagában is látványos, 240 négyzetméteres, kétszintes pódiumot. A bal és jobb szélen, illetve középen is tartozik kifutó a színpadhoz, a középső egy miniporondban végződik.

A zenekar tagjai az öltözőbe állítható halogén világítást, kanapékat, székeket, tükröt és egy hűtőszekrényt kérnek, valamint üdítőket, friss gyümölcsöket, ásványvizet, energiaitalt, alkoholos és alkoholmentes sört, bort és csokoládét. Étkezésben sem álltak elő különleges kívánságokkal, levesek, saláták, húsok és zöldköret a preferált menü részükről. A városon belüli közlekedéshez német autókat kértek, ami szintén nem állítja lehetetlen feladat elé a szervezőket. A várható kapunyitás 18.30-kor lesz, és előzenekar nélkül, 20 óra magasságában rögtön a Scorpions lép színpadra közel kétórás programmal. Lenyűgöző pályafutásuk legnagyobb slágerei mellett a zenészek egyénileg is tanúbizonyságot tesznek majd hangszeres tudásukról az este folyamán.

A koncertre nem lehet behozni kamerát, profi fotós felszerelést, hangrögzítő eszközt, valamint üveget és palackot. A beléptetésnél még mindig érvényben van az emelt szintű biztonsági átvizsgálás, tehát táska- és ruhaellenőrzés is lesz, a szervezők mindenkit kérnek, hogy számoljanak elég időt érkezésnél az Arénába történő bejutásra.

A február 29-i Scorpions-koncertre jegyek már csak limitált számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. Matthias Jabs gitárossal készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Assassin 2016-02-18 14:11
Úgy fest, a "búcsúturné" kifejezést is sikerült marketingfogáss á degradálni a managementeknek , lásd, Ozzy, Scorpions, és nem lennék meglepve, ha a Mötley is egyszer csak feltámadna.
Nem baj ez, csak innentől kezdve nem kell elhinni, ha egy zenekar "búcsúturnéra" indul. :)
Idézet
 
 
+4 #1 bogar 2016-02-17 18:52
Istenem! Ezek a promódumák mindig megmosolyogtatn ak.

Mondjuk közlekedhetnéne k Wartburg-gal! Az is német. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.