Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három világvallás szimbóluma egyesül az Orphaned Land új borítóján

0424olMegérkezett az izraeli progresszív metalos Orphaned Land új albumának végleges borítója és dallistája. Az All Is One június 24-én kerül a boltokba a Century Media gondozásában, október 4-én pedig ismét Magyarországon koncertezik a banda.

„Három országban, Törökországban, Svédországban és Izraelben rögzítettük az albumot, és olyan erős lett, hogy nem bírjuk abbahagyni a hallgatását", mondja az All Is One lemezről Kobi Farhi énekes. „Egyszerűen mondom: ez eddig az Orphaned Land legjobb munkája. Úgy érzem, új szintre emelkedtünk úgy a dalszerzés, mint a hangszerelés, a hangszerkezelés és a produkció szempontjából is. Nagyon gazdag hangzású anyag született, amelynek elkészítésében több mint negyven ember vett részt: kórusok, hegedűk és számos tradicionális hangszer is helyet kapott a dalokban. A titkos receptünk mindig is az volt, hogy sok csapattal ellentétben az Orphaned Land nem egyetlen zenei agyat követ, aki mindent megír, hanem tényleg egységes egészként dolgozunk: tökéletes harmóniában írjuk a zenénket, és ebben a folyamatban a csapat összes tagja részt vesz. A munkamódszerünkre is leképezzük a lemez címét és üzenetét, és mindig reménykedünk benne, hogy némi inspirációt tudunk adni ezáltal a tragikus sorsú közel-keleti vidékeken élő embereknek."

0424olcAz All Is One lesz a banda első lemeze, amelyen már a tavaly nyáron távozott Matty Svatizky helyére érkezett Chen Balbus gitározik majd Yossi Sassi partnereként. A borítót a francia művész, Metastazis (Paradise Lost, As I Lay Dying, Watain) készítette, egybeolvasztva három világvallás szimbólumát.

A dallista az alábbi:

01. All Is One
02. The Simple Man
03. Brother
04. Let The Truce Be Known
05. Through Fire And Water
06. Fail
07. Freedom
08. Shama'im
09. Ya Benaye
10. Our Own Messiah
11. Children

Nagy öröm, hogy a megjelenést követő európai turnén a csapat ismét eljut majd Magyarországra: az Orphaned Land október 4-én a Club 202-ben játszik a Concerto szervezésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.