Shock!

február 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Három órás monstre bulival indult az Avantasia turnéja

Szerda este a svájci Prattelnben megkezdődött az Avantasia turnéja, ahol Tobias Sammet énekes/basszusgitáros/kreatív lángelme mellett a produkció állandó részese Michael Kiske, Kai Hansen, Jorn Lande, Oliver Hartmann és Bob Catley is. Hozzánk legközelebb a német dátumokon lehet elkapni a formációt.

„Elérkezett az idő, ismét úton vagyunk!", írta csütörtök reggeli közleményében Tobias Sammet. „Tegnap Svájcban kezdetét vette a turné, ami számunkra és a rajongók számára is elsöprő volt. A banda sokkal feszesebb, mint legutóbb, mindenki remekül érzi magát. A koncert után mind arra jutottunk: a lehető legjobb dolog, ami csak történhetett velünk, hogy ismét turnéra indultunk. Előtte kicsit ideges voltam: vajon izgalmasak tudunk-e maradni a nézők számára három teljes órán keresztül? De aztán végül csak 2 óra 45 perces volt a buli... Óriási volt színpadon látni Michit és Kait, énekelni a balladákat Bobbal és azokat az ördögi duetteket Jornnal. A következő három hét mindnyájunk számára fantasztikus lesz majd – és remélhetőleg azoknak is, akik megnéznek minket."

Az Avantasia két német bulit követően Japánba, majd Mexikóba, onnan pedig Brazíliába és Argentínába repül, hogy elszórakoztassák a közönséget. A turné két újabb német koncerttel zárul az ünnepek előtt, december 18-án Fuldában, 19-én pedig Essenben lépnek fel. A további tervekről egyelőre csak annyit tudni, hogy a jövő évi Wacken fesztiválon már biztosan ott lesz az Avantasia.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.