Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harmincöt év után ismét felkente a Misfits-sminket Glenn Danzig

0529danzigUgyan továbbra sem tér vissza eredeti csapatához, egy dologban azért mégis visszatáncolt a Misfitshez Glenn Danzig: az énekes a héten, egy fotózás kedvéért ismét koponyasminket öltött hamarosan megjelenő feldolgozáslemezéhez, a Skeletonshoz.

1980 óta nem festett magára koponyasminket Glenn Danzig, aki természetesen most sem azért cselekedett így, mert visszatér Jerry Only mellé a Misfitsbe, hanem mert egy fotózáson vett részt régóta ígérgetett, Skeletons című feldolgozáslemezéhez. Ezen túlmenően nem tudjuk, mi indokolta a festést, hiszen az albumon elvileg old school rockdalok szerepelnek majd. Danzig emellett egy Elvis-feldolgozásokat rejtő EP-n és egy új Danzig-nagylemezen is dolgozik, utóbbi elvileg ősszel jelenhet meg.

Ami a Misfits klasszikus felállásának újjáalakulását illeti, a gitáros Doyle Wolfgang von Frankenstein szerint egyszer már majdnem összejött a dolog Glenn Danziggel a fedélzeten, akkor azonban homokszem került a gépezetbe. „Legutóbb viszont 2002-ben beszéltünk egy esetleges Misfits újjáalakulásról”, mondta egy interjúban Doyle tavaly. „Jerry Onlyval együtt odarepültünk, hogy megvitassuk a részleteket Glenn-nel és a menedzserével, és minden nagyon jól haladt. Utána Glenn-nel együtt mentünk vissza a hotelbe, és beszélgettünk arról, hogy új dalokat írnánk, lemezt készítenénk, meg minden. Csak annyit kért Jerrytől, hogy fejezze be, amit csinál a Misfitsszel: azt mondta, ez a történet haljon el, és utána megcsináljuk. Szóval mindent megterveztünk, és mindenki benne volt, de már a következő nap felmerült valami probléma, és végül nem is jött össze a dolog. De én benne lettem volna, és ma is benne lennék. Igazság szerint jelenleg én vagyok az egyetlen, aki benne lenne... Mindenki tudni szeretné, ki miatt nem jön össze a dolog, de nem én vagyok az. Most azonnal félredobnám a szólóprojektemet, hogy megcsinálhassam, mert a rajongók ezt szeretnék igazán. Nagyon boldogan írnék egy Misfits-lemezt, ahol ismét együtt dolgozhatok Glenn-nel."

Ez azonban aligha fog összejönni a közeljövőben, hiszen Danzig és a régi leosztást a mai Misfitsben egyedül képviselő Jerry Only még tavaly is majdnem pereskedésbe bonyolódtak egymással bizonyos merchandise-jogok kapcsán.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 P.Z. 2015-05-29 12:50
Közben a Misfits-ben gitároscsere is történt: Dez Cadena helyett Marc Rizzo (!) az új tag.
Idézet
 
 
+4 #1 kiss gabor 2015-05-29 12:49
Ugy nez ki, mint Paprikajancsiha rcsa Attila a Recipe Ferrum boriton.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.