Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harley Flanagan: „Úgy döntöttem, megvédem az életemet”

Saját bevallása szerint önvédelemből késelt meg két embert a múlt hétvégén egy New York-i koncert előtt Harley Flanagan. A Cro-Mags egykori basszusgitárosa szerint a backstage-ben többen egyszerre rontottak rá, így nem maradt más választása, fel kellett vennie a kesztyűt.

Harley Flanagan a New York Nativesnek adott exkluzív interjújában azt mondta: meghívták a koncertre, így VIP pass-szal jutott be a bulira, méghozzá a legjobb szándékkal. Mikor azonban belépett a backstage-be, a várt üdvözlés helyett állítása szerint többen is nekiugrottak. „Amint becsukódott az ajtó, konkrétan az életemért kezdtem el harcolni", állítja Flanagan. „Rettegtem, hogy ezek az arcok félholtra rugdosnak, aztán lelöknek a hátsó lépcsőn úgy, hogy senki sem látja... Csakis arra tudtam gondolni, hogy biztonságban haza kell jutnom a gyerekeimhez. Meg akartam menteni az életemet. Kiverték belőlem a szart is. Amolyan igazi ódivatú motoros összeverés volt ez. Aztán mindenki elkezdett üvöltözni. Láttam, hogy nyílik az öltöző ajtaja, és én is ordítani kezdtem a biztonságiakért, de megint becsukták az ajtót, hogy kint tartsák a szekusokat. Azt gondoltam: bassza meg, ezek az arcok szanaszét akarják baszni a fejemet, és úgy akarják szétverni a fejemet, hogy senki se lássa... És ezen a ponton úgy döntöttem, megvédem az életemet."

Flanagan állítólagos önvédelme olyan jól sikerült, hogy a Cro-Mags jelenlegi basszerét, a 33 éves Michael „The Gook" Coulsot a gyomrán és a hasán is megvágta, a 45 éves William Berariót pedig a szeme felett sebesítette meg, és arcon is harapta.

Harley jelenleg a New York-i Bellevue kórházban fekszik törött lábával, de rendőri felügyelet alatt, mivel eljárás indult ellene súlyos testi sértés miatt. A bíróság 25 ezer dollárban állapította meg az óvadék összegét. A Cro-Mags egykori basszere köztudottan rossz viszonyt ápol John Joseph énekessel, aki jelenleg a hátán viszi a legendás NYHC zenekart – a két alapító, Harley és Perris Mayhew gitáros nélkül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.