Shock!

szeptember 28.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hard Times: vendégekkel teli új dallal jelentkezett az Everwood

Új dallal jelentkezett a hazai progszíntér egyik régi motorosának számító Everwood. A számban számos kitűnő énekes és gitáros vendégszerepel.

0810everwood

Ismert hazai énekesek és gitárosok vendégszereplésével megjelent a legújabb Everwood-dal és a hozzá tartozó videóklip. Ének fronton Jósa „Yosha" Tamás (divideD, RockStars Not Dead), Gellér Tommy (RockStars Not Dead, Avatar, ex-Stardust), Hatolkai Máté, Antal Adry (AdryA), Sztrebka Erika (Szkítia, Místico), a gitároknál pedig Kemencei Balázs (Stonedirt, Wall Of Sleep, Salvus, A.M.D., Judas Best), valamint Mazán Attila (Tengerszem, ex-Gyöngyvér) emelték a produkció fényét. A felvételek még a keményvonalas karantén idején kezdődtek el. „Remek kis csapat jött össze, minden közreműködő zenész barátunknak ezúton is köszönjük a részvételt. A dal mondanivalója pedig, ha lehet, még aktuálisabb, mint valaha volt. Hiszen továbbra is nehéz időket él át az emberiség, de ne feledjétek, még a nehéz időkben is: We Still Rock!", írta a csapat.

Az Everwood tagsága Erdős Viktor énekes/basszusgitáros, Rábel Tamás dobos/hangmérnök és Tänczer Attila billentyűs/dalszerző.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2020-08-10 21:09
Érdekes a szinti hangszíne, de ez nem prog. Ez kb amcsi stadionmetalnak is elmenne (nánáná rész pl). Semmi baj vele amúgy, egészen fogós
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.