Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan új zenével jelentkezik a Rainbow

0717rainbowNyáron újabb koncerteket ad a Rainbow, ám most ezen túlmenően is érdekes hírek érkeztek Ritchie Blackmore-ék felől: a zenekar hamarosan friss anyaggal is jelentkezik, bár sajnos nem teljes nagylemezzel.

A 2016-os év egyik legnagyobb visszatérése kétségtelenül a Rainbow újjáéledése volt, és Ritchie Blackmore bandájának három koncertje abszolút kedvező visszhangokra is talált. A fellépéseket egy decemberben kiadott DVD-n is megörökítette a csapat, ám a dolog szerencsére nem merül ki ennyiben, hiszen nyáron ismét koncertezni fog a zenekar – igaz, összesen négy brit arénabuliról van szó, és nem is terveznek többet. Ugyanakkor a csapat egyéb tervekkel is rendelkezik. „Írtam egy új nótát, és felvettem újonnan egy régebbit is”, mondta Ritchie a japán Burrn! magazinnak. „Ronnie, aki Madridban él, elküldte az énektémáit ezekhez. Ahelyett, hogy lemezt csinálnánk, ezek single-ként jöhetnének majd ki.”

Mindez azért is nagy szó, mert a Rainbow legutolsó albuma, amely egyben Blackmore utolsó rocklemeze is volt, 1995-ben jött ki Stranger In Us All címmel. A rockzenéhez két évtized után visszatért gitáros és az általa frissen felfedezett Ronnie Romero énekes társai a mostani Rainbow-ban Jens Johansson billentyűs, David Keith dobos és Bob Nouveau basszer. A csapat június 17-én Londonban, 22-én Manchesterben, 25-én Glasgow-ban, 28-án pedig Birminghamben játszik. Már most elárulhatjuk: a Shock!-on is olvashatsz majd a nagy attrakcióról.

 

Hozzászólások 

 
#1 Gurgi 2017-04-18 15:24
Igen, végre!!! Nagyon hiányzik a Rainbow zenei világa, kevesen tudják hitelesen megidézni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.