Shock!

augusztus 15.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan megjelenik az Anselmo-féle En Minor első albuma: „Ez nem bulizene, nem jó időkre való”

A Season Of Misthez szerződött az En Minor. Phil Anselmo dark/gót/satöbbi projektjének első nagylemeze még idén megjelenik.

0803enminor

A francia Season Of Mistnél jön ki Phil Anselmo En Minor zenekarának első nagylemeze. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de vélhetően az év második felében várható az anyag kiadása. A zenekar tagjai a Pantera volt frontembere mellett Stephen Taylor gitáros (Superjoint, Philip H. Anselmo & The Illegals, Woven Hand, 16 Horse Power), Kevin Bond gitáros (Superjoint, Christ Inversion, Artimus Pyledriver), Jimmy Bower dobos (Eyehategod, Down, Superjoint), Calvin Dover billentyűs, Joiner Dover basszer (The Dover Brothers) és Steve Bernal csellista.

Anselmo korábban azt nyilatkozta a csapatról: nem tudja, mit fog szólni hozzá a közönség. „Ez nem bulizene, nem jó időkre való. Az emberek folyamatosan kérik, hogy adjak koncerteket is így, de nem tudom, olyasmi lesz-e, amit elképzelnek, mivel a zenét még nem hallották. Én meg nehezen írom körbe. De az biztos, hogy szívszaggató. Azért nehéz beszélnem róla, mert még senki sem hallotta, és azt sem tudom, kellene-e hallania a közönségnek. Mert szerintem ez a legigazabb, legsötétebb lemez, amit életemben készítettem, és nem vagyok biztos benne. Nem vagyok biztos benne. Végig basszus hangfekvésben énekelek. Eredetileg baritont mondtam, de aztán valaki kijavított, hogy ez valójában basszus. Kényelmes is számomra ez a fekvés, csak más, mint amit az emberek hallottak tőlem előtte. Ez ilyen. És nem tudom, hogyan fogadná a közönség.”

Anselmo 2020. július 31-én elvileg Budapesten koncertezik a The Illegals élén, kizárólag Pantera-dalokból álló műsorral. A turnét egyelőre nem halasztották el, de jelenleg azért még nem érdemes fogadásokat kötni rá, hogy valóban megtartják a bulit. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Hadean 2020-03-27 12:21
Idézet - cápaidomár:
Na mi van, Peter Steelek akarunk lenni? Az van, hogy ez nem jó. És unalmas. Még háttérnek se. Olyan művinek tűnik nekem, meg aztán Anselmo mióta akar vidám meg kedves zenét gyártani? Asszem én megértem az aggályait.


Engem főleg a Southern Isolation projektjére emlékeztet. Peter Steele (RIP) érinthetetlen és felülmúlhatatla n, biztos vagyok benne, hogy ezt Phil is tudja ;)
Idézet
 
 
#2 cápaidomár 2020-03-26 00:48
Na mi van, Peter Steelek akarunk lenni? Az van, hogy ez nem jó. És unalmas. Még háttérnek se. Olyan művinek tűnik nekem, meg aztán Anselmo mióta akar vidám meg kedves zenét gyártani? Asszem én megértem az aggályait.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2020-03-25 10:58
Erre kiváncsi vagyok :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.