Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan leleplezheti a tagok személyazonosságát a Ghost

0724ghostNemrég a Behemoth főnöke, Nergal közzétett egy fotót, amelyen Papa Emeritus II-val, a Ghost frontemberével pózolt, a pápa azonban nem viselte szokásos maszkjainak egyikét, és mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy a híreszteléseknek megfelelően valóban Tobias Forgét, a Repugnant és a Crashdiet korábbi zenészét rejti az álarc. A banda tagjai szerint közel már az idő, amikor mindnyájan megmutatkoznak teljes valójukban.

„Nagyon is kényelmes az ötlet, hogy ne maradjunk örökre névtelenek", mondta az eset kapcsán az egyik Nameless Ghoul egy kolumbiai rádióinterjúban. „Sok szempontból már most sem vagyunk azok, hiszen minden koncerten ötven ember gyűlik össze a buszunk körül. Szóval mi is csinálunk ilyen informális meet-and-greeteket, mert egyszerűen muszáj. És nem játszhatunk nyilván kizárólag lezárt arénákban sem, ahol mindenki elől elbújunk, és csak helikopterrel közelítjük meg a helyszínt."

A zenekar ugyanakkor minden bizonnyal megtartja a kosztümöket akkor is, ha leleplezték személyes identitásukat. „Nem szeretném, ha a Ghost olyanná válna, mint egy úgynevezett normális zenekar. Nem fogjuk elkezdeni felírni a nevünket a lemezborítókra, mert létezik egy köztes út, ahol ezek a dolgok egyszerre tudnak működni. De ezt alapvetően a rajongóknak kell eldönteniük. Ha szerintük az, hogy tudják, kik vagyunk, mindent romba döntene, akkor ezt kell tekintetbe vennünk."

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 Abracadabra 2014-07-28 19:06
Jó páran már most tudják, kik a tagok :D
Idézet
 
 
#2 Necrofaust 2014-07-28 11:18
Szerintem ez pont jó így, nem lesz attól másabb a zene, ha tudjuk kik a tagok. A lényeg, hogy mind élőben, mind lemezen remek dolgokat művelnek.
Idézet
 
 
+12 #1 BSND 2014-07-27 10:14
Sok hűhó a semmiért, ez a Ghost.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.