Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan jön az új Wolves In The Throne Room

Már nagy erőkkel dolgozik új lemezén az utóbbi évtized egyik legizgalmasabb black metal csapata, a Wolves In The Throne Room. A lemez producere az a Randall Dunn lesz, akivel a Two Hunters és a Black Cascade albumokat is készítették, de dolgozott az Earth-tel, a Sunn O)))-val és a Borisszal is.

„Beleszoktam abba a napi rutinba, hogy üdvözlöm reggel a gyenge téli napot, a nap közepéig odakint dolgozom az esőben, aztán visszavonulok a stúdióba dolgozni a zenén késő éjjelig", mondta Aaron Weaver. „Majdnem két hónapon keresztül minden nap ezt csináltam. Meglehetősen szerzetesi életstílus... Nem találkoztam közben túl sok emberrel, teljesen elvesztünk a lemezben. Amikor elejétől végéig kigondoltuk az albumot, találkoztunk Randall-lel és lassan elkezdük felépíteni a dalokat a stúdiójában, Seattle-ben."

Természetesen a Weaver-tesók is úgy vélik, hogy karrierjük legjobb lemeze készül. „Soha nem tudtunk korábban annyi időt áldozni a dalszerzésre és a felvételekre, mint most. Olyan, mintha minden, amit eddig csináltunk, ebben az anyagban csúcsosodna most ki", mondta Aaron.

A két teljes jogú tag mellett ismét felbukkan majd a lemezen Jessika Kenny, aki már a Two Hunters lemezen is igen sokat tett hozzá a muzsika transzcendens hangulatához. A lemez címe és megjelenési időpontja egyelőre ismeretlen, a kiadó ismét a Southern Lord lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.