Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass meg még egy dalt James LaBrie új szólóalbumáról!

0530jlBack On The Ground címmel új szöveges videót tett közzé James LaBrie, a Dream Theater frontembere, aki a hónap végén adja ki harmadik, saját neve alatt futó albumát. Az Impermanent Resonance egyik dalát nemrég már közzétette az énekes, akinek fő szerzőtársa ismét Matt Guillory billentyűs volt.

Július 29-én jelenik meg az InsideOut gondozásában James LaBrie harmadik saját néven futó szólóalbuma, az Impermanent Resonance, amelyen a szokásos fő társak, Matt Guillory billentyűs és Marco Sfogli gitáros mellett a Soilwork egykori agya, Peter Wichers is nagyban hozzájárult a dalok végső formába öntéséhez. „Számomra ez a lemez annak a stílusnak és zenei iránynak a kiterjesztése, amit az előző albumokkal megteremtettünk”, mondja az anyagról LaBrie, aki legutóbb 2010-ben adott ki szólólemezt Static Impulse címmel. „Annyi a különbség, hogy az új album dalai magasabb szinten állnak, és olyan egyéniséggel rendelkeznek, amire minden egyes zenekar törekszik. Erőteljes, emlékezetes, ragadós és efelett zeneileg szélsőséges is az anyag, egyértelműen lejön belőle, miként érett össze a zenekar. Tényleg úgy érzem, hogy itt sikerült eddig a legjobban elkapnunk a lényeget.”

0605labriecoverA felállás változatlan a legutóbbi produkcióhoz képest, vagyis LaBrie és fő szerzőtársa, Matt Guillory billentyűs oldalán Marco Sfogli gitáros, Peter Wildoer dobos/üvöltős és Ray Riendeau basszusgitáros hegeszt. Újdonságot jelent azonban, hogy a dalszerzésbe a Soilwork ex-gitárosa, Peter Wichers is besegített, aki a stúdióban gitározott is a lemez egyes dalaiban. A keverésért Jens Bogren és Tony Lindgren felelt.

A dallista az alábbi:

01. Agony
02. Undertow
03. Slight Of Hand
04. Back On The Ground
05. I Got You
06. Holding On
07. Lost In The Fire
08. Letting Go
09. Destined To Burn
10. Say You're Still Mine
11. Amnesia
12. I Will Not Break

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2013-07-17 10:21
Minőségi anyag (lesz), nem vitás. Az előző lemeze is nagyon jó volt. Valahogy így kell ezt csinálni szólóban, hogy ne túlságosan térjen el az anyabanda stílusától, de mégse legyen ugyanaz. Viszont az elsőnek kijött Agony nekem jobban tetszik, remélem, hogy az a karcosabb vonal lesz a meghatározó! A hangzás modern, James hangja változatlanul jó. Szeretem, ha egy énekes tud is énekelni, és nem csak jobb híján kapja meg ezt a posztot. Itt a bizonyíték!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.