Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az első új Mastodon dalt!

Végre meghallgatható az első új Mastodon dal, a Black Tongue, amely a Hegyalja Fesztivál keretében végre Magyarországon is újból fellépett atlantai metalosok The Hunter című új nagylemezén szerepel majd.

A The Hunter októberben jelenik meg a Reprise-nál, rajta olyan további dalokkal, mint a Blasteroids, a The Octopus Has No Friends, a Stargasm, a Curl Of The Burl, az All The Heavy Lifting, a The Sparrow és a The Ruiner. A banda Mike Elizondo producerrel rögzítette az anyagot Atlantában, a dobokat pedig a Los Angeles-i Sound Cityben ütötte fel Brann Dailor.

„Amikor meghallgatod a dalokat, nem feltétlenül hallatszik rajtuk, milyen szórakoztatónak szántuk őket", magyarázta a zenéről Dailor a német Metal Hammernek. „Ez még mindig nagyon szélsőséges, súlyos muzsika. Akadt pár nótánk, amiket nem neveznék maradéknak a Crack The Skye anyagából, de eredetileg a legutolsó albumra szántuk őket. Az a lemez azonban végül teljesen más irányt vett, és akadt néhány téma, amik annyira szupersúlyosak és őrültek voltak, hogy nem fértek fel rá. Itt végül megtalálták a helyüket, és írtunk még hozzájuk újakat is. Nagyjából tizennégy dalt rögzítettünk, és tényleg rendkívül változatosak, egy rakás különböző hangzású nóta született. Vannak direkt, klasszikus rockos megszólalású számok, death metalos hangzású cuccok és néhány teljesen bizarr, furcsa rockdal, amik kapcsán még mi sem tudjuk igazán, pontosan mik is valójában. De az biztos, hogy imádjuk őket."

Brent Hinds gitáros új projektjeinek aktuális lemezéről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#3 M 2011-07-26 19:08
a szám egész jó, de nem értem mi a farcnak kellett a végére az a borzalmas női beszéd
Idézet
 
 
#2 Equinox 2011-07-26 16:26
Youtube-on fent van http://www.youtube.com/watch?v=KfXCPvkqBM8
Idézet
 
 
#1 Equinox 2011-07-26 16:25
Ez kiváló!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.