Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hagar az új Van Halen dalról: „Sokkal többet vártam tőlük ennél”

A rajongók véleménye is erősen megoszlik a Van Halen új klipdala, a Tattoo kapcsán, a csapat volt énekese, Sammy Hagar pedig határozottan elégedetlen a hallottakkal. Az énekes egy friss interjúban beszélt hamarosan visszatérő régi kollégáiról.

„Személy szerint nem hinném, hogy a látottak és a hallottak alapján túl jó lenne az, amit most kiadtak", fogalmazott Hagar a Cack Blabbathnak adott interjújában. „Lehet, hogy a többi jobb ennél, de ez ennyi. Legalább összejöttek és csináltak valamit, csak ennyit tudok mondani. Isten áldja őket, de sokkal többet reméltem ennél..."

„Túl sokat vártak, és nem valami rajongóbarát a hozzáállásuk", tette hozzá aztán Sammy. „Utóbbi pedig olyasmi, amiről már akkoriban is sokat vitatkoztunk, amikor tag voltam. Azért rúgtak ki, mert nem akartam kiadni a válogatáslemezt. Azt mondtam: mi a faszért? A világ legnagyobb bandája vagyunk, amióta beléptem, az összes albumunk listavezető volt, és a bolygó összes arénáját megtöltöttük. Miért akarjátok eladni a rajongóknak megint a régi anyagokat mindössze két új témával? És itt kezdődött az egész... Meg akarták csinálni a válogatást a pénzért, és bejött a képbe egy új menedzser is, aki azt hitte, egy nagy rakás lóvét akaszthat majd le a semmiért. Én erre is csak azt tudtam mondani, hogy így is van egy nagy rakás lóvénk, szóval minek ez az egész? Ez okozott problémákat a zenekaron belül."

A Tattoo sikerére egyébként nem lehet panasza a Van Halennek, hiszen a dal a Billboard rocklistájának 16. helyén kezdett, és január 10-ei premierje óta több mint 2,4 millióan nézték meg a YouTube-on.

Az ismét David Lee Roth énekessel felálló csapat február 7-én érkező új lemeze, az A Different Kind Of Truth jelentős mértékben recirkulált, ki nem adott régi anyagokat rejt, ami eleve sokaknál kiverte a biztosítékot, ám nemrég a borítójába is belekötöttek, ugyanis szinte teljesen megegyezik a The Commodores 1974-es Movin' Onjának dizájnjával. Ez persze akár véletlen is lehet, de a hasonlóság tényleg olyannyira szembetűnő, ami már több az ízlésesnél.

 

Hozzászólások 

 
#4 kidharek 2012-01-26 00:37
Szerintem inkább ne jöjjenek megmutatni mi is az a "nagybetűs rock 'n roll"... Ez egy igencsak vérszegény, túl-a-nyugdíjon dal és összegészében rohadtul szánalmasak szegény (semmi-máshoz-nem-értő-kiöregedett) rocksztár-káink. Annyira igénytelen az egész klipp is, hogy még az is [email protected] az ember szemét, hogy az első refrénben mást énekel eddie és roth (talán két különböző dalt...) Mindezt a hiper-mega-megismételhetet len-de-azért-megpróbáljuk Jump feelingben. ...menjenek a picsá[email protected]
Idézet
 
 
#3 tom 2012-01-24 13:46
Sammy inkább maradjon csendben, mert a Chickenfoot egy igazi sz-r zene és ebben már benne van a jóindulatom is.Egy a lényeg, hogy jön a VH MO-ra vagy nem.
Idézet
 
 
+1 #2 Draveczki-Ury Ádám 2012-01-22 15:19
Ennek legalább a színe más :)
Idézet
 
 
+4 #1 janómanó 2012-01-20 21:45
Ez egy középutas nóta, de ha a Hagar énekelné akkor is az volna.És ha már "borítóplágium" ez csak nekem tűnt fel tavaly?

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Supertramp_-_Famous_Last_Words.jpg
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.