Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha valamit szeretnek a csajok, azt hamarosan a férfiak is szeretni fogják”

0605fozzy1Július 22-én jön ki a Fozzy új lemeze Do You Wanna Start A War címmel. A One Crazed Anarchist című dalhoz készült szöveges videó máris megtekinthető.

A Fozzy legutóbb két éve hozott ki sorlemezt Sin And Bones címmel, a mostani folytatást pedig a Stuck Mojóból is ismert Rich Ward gitáros producerelte. A csapat egyik nagy cimborája, Corey Taylor korábban sötét, sűrű és okos lemezként jellemezte a Do You Wanna Start A Wart, amelyen vendégként Michael Starr is felbukkan majd a Steel Pantherből. „Most valami mást akartunk csinálni", mondja az albumról Chris Jericho énekes. „Szeretjük az Avenged Sevenfoldot és a Five Finger Death Punchot, az Iron Maident, Ozzyt, de ugyanígy szeretjük a Pink Floydot, a Led Zeppelint, a Queent, a U2-t vagy a Beatlest is: ezek olyan csapatok, amelyek mindig tágították a saját látóterüket, de a hangzásuk alapja mindig változatlan maradt."

Jericho szerint a Lights Go Out című friss dal tökéletesen illusztrálja a lemez sokszínűségét. „Ez egy olyan nóta, amit ugyanúgy be lehet tenni egy sztriptízbárban, mint egy táncos helyen, de egy Slayer dal után is simán meg lehet hallgatni. Mindenféle ember számára van benne valami, mert egy számnál végső soron úgyis csak a dallam és a fogósság számít. Márpedig ez nagyon fogós, de közben sötét, groove-os, szexi, letisztult, és a csajok is szeretik. És ez a legfontosabb, mert ha valamit szeretnek a csajok, azt hamarosan a férfiak is szeretni fogják."

0605fozzy2A dallista az alábbi:

01. Do You Wanna Start A War
02. Bad Tattoo
03. Lights Go Out
04. Died With You
05. Tonite
06. Brides of Fire
07. One Crazed Anarchist
08. Unstoppable
09. Scarecrow
10. No Good Way
11. SOS
12. Witchery

A csapatban Rich és Chris mellett továbbra is Frank Fontsere dobol, Billy Grey gitározik és Paul DiLeo basszusgitározik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.