Shock!

november 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Ha nem kezeltetem magam, a rák pár évente mindig visszatér majd”

0519vivŐssejt-transzplantáción kell átesnie szeptemberben Vivian Campbellnek, a Def Leppard gitárosának, akinél tavaly diagnosztizáltak limfómás megbetegedést a szakemberek. Campbell ennek ellenére játszik a banda most kezdődött, a KISS-szel közös amerikai turnéján.

Intenzív kemoterápiás kezeléseket kapott egy Los Angeles-i kórházban az elmúlt hetekben Vivian Campbell, a Def Leppard gitárosa, akin egy viszonylag frissen, 2011-ben rendszeresített módszerrel igyekeznek segíteni a szakorvosok. Ez a kezelés emberségesebb, kevésbé radikális, mint a hagyományosabb kemoterápiás kezelések, így a gitáros minden fennakadás nélkül vehet részt a zenekar napokban kezdődött amerikai arénaturnéján, amelyen a KISS-szel közösen vesznek részt. Szeptemberben pedig folytatódnak a beavatkozások: Vivian őssejt-terápiában részesül majd.

„Nem mondom, hogy várom, de azt mondták, ha nem vetem magam alá, a rák pár évente mindig visszatér majd. És minden évben kicsit ellenállóbb formában, mint legutóbb. Ez sajnos ilyen, simán lehet rosszabb is – de legalább van egészségbiztosításom!”, mondta Campbell a Utah Daily Heraldnak, aki ebből is láthatóan nem hagyja, hogy a kór maga alá temesse. Éppen ezért akart mindenképpen ott lenni a turnén is. „Hiszek benne, hogy ez is a terápiám része. Amikor elkezdtem tavaly a kemoterápiát, a többiek mondták, hogy bejött az ajánlat a bulikra, és kérdezték, képes leszek-e rá, egyáltalán akarom-e a dolgot, vagy kerítsenek a helyemre beugró embert. Én meg: basszátok meg, dehogy, senki sem fog helyettem dolgozni! Legutóbb is nagyon jó hatással volt rám a színpad, és most sincs ez másképp. Semmi sem lenne rosszabb, mint otthon ülni, és csak a negatív dolgokra koncentrálni. Mindig is szerettem a munkámat, és nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.”

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 frontiers 2014-06-26 07:45
brrr, emlékeim szerint pár éve átesett már egy komolyabb kemón! kitartást és jobbulást neki és még sok Leppi koncertet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.