Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha létezik terv a zenekar leállítására, engem nem tájékoztattak róla”

Cáfolja a Black Veil Brides feloszlásáról szóló híreket Andy Biersack. Az énekes helyzete már csak azért is kellemetlen, mert a pletykák eleve saját basszusgitárosától erednek…

0929bvb

Elég rendesen felzaklatta a héten a Black Veil Brides rajongóit Ashley Purdy, a csapat basszusgitárosa, aki az Another FN Podcast azóta törölt adásában azt találta mondani: az idei amerikai Vans Warped Tour az utolsó alkalom, amikor élőben el lehet csípni őket, utána ugyanis beszüntetik tevékenységüket. „Nyolc bulit játszunk Dél-Kaliforniában, és itt láthatjátok életetekben utoljára a Black Veil Brides-t. Szóval jobb, ha kurvára eljöttök, mert utána ennyi”, fogalmazott a basszer.

A nyilatkozat után Andy Biersack énekes az AltPressnek cáfolta zenésztársa kijelentéseit. „Most hallottam először bármiféle feloszlásról”, szögezte le a frontember. „Legjobb tudomásom szerint semmiféle terv nem létezik a zenekar leállítására a Warped után. Vagy ha létezik, engem nem tájékoztattak róla. Jelenleg épp egy, a tíz évünket átfogóan bemutató, nagyszabású kiadvány előkészítésén dolgozunk, én erre, illetve a közelgő Warped-koncertekre fókuszálok. Azt pedig szintén szeretném kiemelni, hogy a zenekar mindig is támogatni fogja akármelyik tagjának akármelyik külső zenei projektjét. Tisztában vagyok vele, hogy néhány tag szívesen indított volna valami újat, mint ahogy nekem is ott az Andy Black, vagy Jake Pitts-nek a másik zenekara, az Aelonia, arról viszont nem tudtam, hogy bárki is a zenekar befejezését tervezné. Így aztán nem is tudok mit mondani erről.”

Andy a Kerrang!-nek még hozzátette: a zenekar öt tagja a nyilatkozat után leült egy megbeszélésre, és mindenki eltökélten készül a Warped-bulikra. „Mondtam és csináltam olyasmiket, amiket ma már én is helytelennek tartok, mint például amikor üvöltöztem másokkal díjkiosztókon, meg ilyesmik. De fogalmam sincs, mi járt Ashley fejében a szóban forgó nyilatkozat idején, és nem tudok semmit azon kívül, amit mondtak nekem a többiek. Ez pedig az, hogy megyünk tovább előre. A többi csak dráma, aminek a rajongók az áldozatai. Biztosítottuk egymást, hogy haladunk előre, de innentől kezdve a rajongók találgatni fognak. Az én felelősségem ebben az egészben annyi, hogy mindenkiben tudatosítsam: ha létezett is olyan terv, hogy a Warped után feloszlunk, én nem tudtam róla, és azt mondták, szó sincs ilyesmiről.”

A csapat legutóbbi lemeze, a Vale januárban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
-12 #3 luciferkó 2018-06-21 15:04
Idézet - bogar:
Ezekben a csajbandákban állandóan megy a hiszti.


Aztán mégis idevonzanak, mint a legyeket a....

Idézet - Codename333:
kár h csak pletyka.....


Lapozz mucika. :)
Idézet
 
 
+14 #2 Codename333 2018-06-21 11:22
kár h csak pletyka.....
Idézet
 
 
+29 #1 bogar 2018-06-21 05:37
Ezekben a csajbandákban állandóan megy a hiszti.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.