Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grandiózus némafilm készül Lemmyvel, Arayával, Rollinsszal és Iggy Poppal

Elég komoly szereposztású, különleges némafilm készül egy svédországi és belgiumi felmenőkkel rendelkező alkotó, Björn Tagemose műhelyében. A Gutterdämmerung című alkotásban olyan nevek bukkannak majd fel, mint Lemmy Kilmister, Iggy Pop, Grace Jones, Henry Rollins, Tom Araya vagy Jesse Hughes, és ez még korántsem a teljes lista.

0804lemmy

Gutterdämmerung címen fut az a projekt, amelynek keretében elkészül egy nagyszabású némafilm, és ezt a vetítéseken – a századelő tradícióinak megfelelően – élőzenével kísérik majd a mozikban, de természetesen nem zongorajátékkal, hanem rockmuzsikával. Ez az egész így akár borzasztóan erőltetettnek és gagyinak is hangozhat, de a szereposztás mégis olyan, hogy az ember azt feltételezi: ilyen arcok nem adják a nevüket valami ócskasághoz. Tagemose ugyanis közösen írta meg a forgatókönyvet Henry Rollinsszal, aki szerepel is a filmben, de a főideológus megnyerte a filmhez Iggy Popot, Lemmy Kilmistert, Grace Jonest, Tom Arayát, illetve Jesse Hughest is az Eagles Of Death Metalból, és ha hihetünk a híreknek, ez még messze nem a végleges lista... Az előadások év végén kezdődnek majd, méghozzá turnéjelleggel, egy állandó kísérőzenekarral és egy narrátorral a fedélzeten, a vizuális stáb tagjaként pedig többek között a Vogue, a Vanity Fair és a Louis Vuitton szakemberei is részt vesznek a megvalósításban, vagyis aligha valami kétfilléres vacak készül.

0804araya

A sztoriról egyelőre keveset lehet tudni, de egy olyan szextől, drogoktól és rock'n'rolltól mentes világban játszódik majd, amelyet Isten megmentett a bűntől azáltal, hogy elvette az emberiségtől a gonosz eszközét, a gitárt. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor egy Vicious nevű, unatkozó angyal – Iggy Pop alakításában – visszaküldi a hangszert a világba, ezzel feltámasztva a bűnt, egy gonosz pap – személyesen Rollins – pedig egy lányt manipulálva és felhasználva megpróbálja visszaterelni a dolgokat a „rendes" kerékvágásba. Az már biztos, hogy Lemmy egy őrült tábornokot alakít majd a sztoriban, míg Araya a sötétség követe lesz, bármit is jelentsen ez.

0804iggy

Kíváncsian várjuk, mi sül ki mindebből...

0804henry

 

Hozzászólások 

 
#3 homme 2015-08-05 11:51
Nagyon várom!
Idézet
 
 
+1 #2 Claudius Oltarimanus 2015-08-05 11:33
https://www.youtube.com/watch?v=1djGyCj1vCk
Valami ilyesmi lesz, csak rock/metal megy alatta? :-))))
Idézet
 
 
+19 #1 Wendiii 2015-08-04 14:04
Ezt mindenképp meg kell nézni. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.