Shock!

január 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Gördülékenyen sikerült átrágnom magam ezen a progresszív groove-labirintuson”

Dobost cserélt a budapesti, extrém groove metalban utazó Omega Diatribe. A zenekarban viszonylag rövid pályafutást maga mögött tudható Szpuszenik Richárdot az Ektomorf és Bloody Roots soraiból már ismert Szabó Dániel vette át.

0111od

Dobosváltás történt az Omega Diatribe soraiban. Höflinger Tamás gitáros az alábbiakat fűzte a tagcseréhez: „Szerencsére a lehető legjobban alakult a váltás, és ha végre sikerül újra színpadra jutnunk, akkor mindenki megbizonyosodhat róla, hogy újra teljes egységet alkot a zenekar, mind emberileg, mind pedig teljesítményben." „Törekszünk minél több időt együtt tölteni, hogy ha végre zöld utat kap az élőzene, az eddigi legsúlyosabb formájában hallhassátok-láthassátok a zenekart", így a frissen leigazolt Szabó Dániel. „Szerencsére ez a stílus nagyon is közel áll hozzám, így gördülékenyen sikerült átrágnom magam ezen a progresszív groove-labirintuson."

A tavalyi Metanoia album után zenekar és menedzsmentje gőzerővel dolgozik a pandémia miatt elmaradt hazai és nemzetközi koncertek pótlásán, amire remélhetőleg még idén sor kerülhet. „Összességében nagyon eredményesen dolgozik a zenekar mögött működő csapat, szóval remélhetőleg, ahogy megnyílnak a kapuk, mi újra buszba szállunk és végigcikázunk a kontinensen", mondja Lucsányi Milán énekes. „Persze iszonyatosan nagy a káosz a háttérben, és senki sem tud semmi biztosat, de annak nagyon örülünk, hogy a szervezők is azon dolgoznak, hogy minket színpadra rakjanak."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.