Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Glen Benton egy lusta, féltékeny, lagymatag, hálátlan, amatőr, egomániás kötözködő”

1024jwKétségtelenül nem a texasi El Pasóban adott koncert vonul majd be a legfényesebb momentumként az újjáalakult Broken Hope történetébe: a bulin egy néző három másik embert késelt meg, és a banda itt tudta meg, hogy Glen Benton, a Deicide főnöke a továbbiakban nem tart rájuk igényt a turné további állomásain.

Három embert is megkéselt a Broken Hope El Paso-i koncertjén egy Jesus Ortega nevű mániákus. Tragédia szerencsére nem történt, mindhárom sérült felgyógyul majd, noha az ámokfutó az egyik áldozat torkát gyakorlatilag fültől fülig átvágta, és a másik két sértettet is a fején, illetve a nyakán sebesítette meg. A hosszas szünet után egy Omen Of Disease című erős új albummal visszatért death metal csapatot érthetően megviselték a történtek, ám ha mindez nem lenne elég, El Pasóban tudták meg azt is, hogy a No Salvation turné főattrakciója, a Deicide a továbbiakban nem viszi őket magával a hátralévő állomásokra.

„Mióta elkezdődött ez a turné, el kellett viselnünk Glen Benton folyamatos kötözködését és ultimátumait", írta a Facebookon Jeremy Wagner gitáros (a képen). „Folyamatosan el akart nyomni minket, nem engedte, hogy bizonyos estéken használjuk a füstgépeinket, a háttérvásznunkat vagy egyéb látványelemeket, mert gondjai voltak ezekkel. Mivel tiszteletben tartottuk a főzenekar kívánságait, eleget tettünk ezeknek a kéréseknek. Ezen túlmenően, hogy erősítsük a jó viszonyt és a jó hangulatot, és szimplán csak mert kibaszott jó arcok vagyunk, még azt is megengedtük, hogy Benton és a zenekara a mi backline-unkat használja, mivel nem akarták elcipelni a turnéra a teljes felszerelésüket... Benton pedig konkrétan a mi basszusfelszerelésünket használta, mivel a sajátja elég korán befuccsolt. Nem mintha egyszer is megköszönte volna, felajánlott volna érte egy centet, vagy akár felemelte volna a kisujját, hogy bármit is megmozdítson... Viszont többször is elbaszta a fejet azzal, hogy átállítgatta az EQ-t, noha udvariasan megkértük rá, hogy ne nyúljon ahhoz a hangzáshoz, amit beállítottunk. A helyzet El Pasóban vált igazán rondává, ahol közöltük vele, hogy nem adjuk neki oda többet a fejet, miután elvesztett néhány kábelt, és ismét baszakodni kezdett a beállításokkal."

A heves vérmérsékletű Deicide-főnök ezután berágott a Broken Hope-ra, és kirúgta a csapatot a turnéról, majd utána még meg is fenyegette őket. „Benton küldött tegnap este egy sms-t Shaun Glassnek, hogy eltöri az állkapcsát, ha rosszakat mer róla mondani, én azonban vállalom a kihívást: az összes szarsága régi, hamis, és senki sem fél tőle. Glen Benton egy lusta, féltékeny, lagymatag, hálátlan, amatőr, egomániás kötözködő. Mindenkivel kötözködik más zenekaroktól kezdve a rajongókon át a helyi promoterekig, szervezőkig. Fel sem fogom, hogyan sikerült így befutnia ezt a karriert."

Mivel Benton nem az a figura, aki csak úgy szó nélkül hagy ilyesmiket, bizonyára folytatása következik...

 

Hozzászólások 

 
+2 #11 azt se tudod h mi! 2013-10-27 09:47
Mennyel Benton olyan vagy mint a f*szom, te ganye :)))
beteg ez az Amerika!
Idézet
 
 
+2 #10 necromedve 2013-10-25 11:32
Idézet - ave:
"Benton küldött tegnap este egy sms-t Shaun Glassnek, hogy eltöri az állkapcsát, ha rosszakat mer róla mondani"

ezt az állkapcsot????!:
http://www.allaxess.com/wp-content/uploads/2011/imported/shaun-glass.jpg

LOL


Ha rosszakat ír a facebookra, akkor meg a billentyűzetét töri el. ;)
Idézet
 
 
+1 #9 necromedve 2013-10-25 11:30
Idézet - extremeblast:
Glen Benton egy beképzelt faszfej. Itt egy régi shock interjú az " úriemberrel" , http://www.shockmagazin.hu/component/abc/?view=alphabetical&task=D§ionid=5&catid=58


Szuper az interjú. Közérthető, egyenes válaszok, semmi mellébeszélés, mint egy kormányszóvivő esetén. Főleg az önmaga jellemzése tetszik. :P Ha ezt tartja a legfontosabb jellemzőinek, akkor ezek azok. Jó hogy írtad - 15 év után derült ki a számomra, hogy van humora. :)
Idézet
 
 
+6 #8 ave 2013-10-25 08:36
"Benton küldött tegnap este egy sms-t Shaun Glassnek, hogy eltöri az állkapcsát, ha rosszakat mer róla mondani"

ezt az állkapcsot????!:
http://www.allaxess.com/wp-content/uploads/2011/imported/shaun-glass.jpg

LOL
Idézet
 
 
+6 #7 Nornagest 2013-10-24 23:28
Ahhoz képest hogy az amcsiknál milyen "éberségi hisztéria" van 9/11 óta (mindent és mindenkit megfigyelnek, lehallgatnak mert mindenki potenciális terrorista ugye) gyakorlatilag bármilyen fegyvert be lehet vinni egy koncertre? Ez elég fura, főleg annak fényében hogy nem először történik ez (Dimebag Darrell halálának történetére gondolom mindenki emlékszik.)
Jómagam az itthoni Metalfest-es Deicide koncerten voltam, a bejáratnál becsülettel megmotozták a népeket, lám nem is lett balhé pedig hát ez a "vadkelet", ők meg a "művelt nyugat" (legalábbis ők ezt hiszik magukról). És nálunk még terrorveszélytő l se kell tartani, mégis jobban működik egy koncerten a biztonság mint odaát pedig ott elvileg a biztonsági hisztériáról szól az élet. Érdekes...
Idézet
 
 
+5 #6 tschaby 2013-10-24 16:08
Már 15-20 éve sem tűnt egyszerű fickónak, gondolom az évek csak "érleltek" rajta. Ettől függetlenül a Deicide nagy kedvencem marad!
Azt viszont nem hiszem, hogy egy Deicide buli több beteget vonzana, mint ahány pszichológus hallgatót egy Marylin Manson, vagy pedofilt Zsüsztin Bíber...
Idézet
 
 
+6 #5 keviny 2013-10-24 14:34
Popcorn bekészítve...
Idézet
 
 
-2 #4 kmaker 2013-10-24 14:31
mondjuk amilyen zenét játszanak, nem csodálkozom, hogy sorozatgyilkoso k mennek a koncertjeikre...
Idézet
 
 
+2 #3 extremeblast 2013-10-24 14:27
Glen Benton egy beképzelt faszfej. Itt egy régi shock interjú az " úriemberrel" , http://www.shockmagazin.hu/component/abc/?view=alphabetical&task=D§ionid=5&catid=58
Idézet
 
 
+7 #2 growler 2013-10-24 14:17
Így a századik ilyen vélemény után már elég hihető, hogy Glen Benton nem túl cuki :D
Idézet
 
 
+9 #1 Mr.Bronson 2013-10-24 14:09
Jesus Ortega...olyan tipikus sorozatgyilkos név,nem?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.