Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ginger Fish kilépett a Marilyn Mansonból

Több mint másfél évtized után kilépett a Marilyn Mansonból Ginger Fish dobos, polgári nevén Kenneth Robert Wilson. A váltás az ütős közleménye szerint mindenféle ellenségeskedés nélkül zajlott le, Fish egyszerűen csak másra vágyott. A zenekar éppen következő nagylemezének anyagán dolgozik.

„Hosszas gondolkodás és folyamatos elmélkedés után sajnálattal kell közölnöm, hogy úgy döntöttem: kilépek a Marilyn Mansonból, és meglátom, merre visz tovább az életem és a tudásom", áll a dobos nyilatkozatában. Ginger saját bevallása szerint képtelen a továbbiakban is tétlenül lesni azokat a lehetőségeket, amelyek elmennek mellette, bár ezek természetéről nem közölt bővebb részleteket. „A testvéreimnek a bandában minden jót kívánok, és csakis jó dolgokra számítok tőlük", teszi hozzá.

Ginger Fish 1995-ben, az eredeti dobos, Sara Lee Lucas távozása után lépett be a Marilyn Mansonba, és a csapat amerikai áttörését meghozó azévi Smells Like Children EP-n mutatkozott be. Innentől fogva egy hosszabb sérüléses periódust leszámítva folyamatosan ő zenélt a bandában. Az említett kihagyásra 2004 és 2006 között került sor, miután Ginger egy németországi díjátadón leesett a színpadról, eltörte a csuklóját, és enyhe agyrázkódást is szenvedett. A kieső időben az egykori Nine Inch Nails ütős, Chris Vrenna helyettesítette. Egyelőre nem tudni, van-e Ginger döntésének bármi köze ahhoz, hogy nemrég néhány amerikai dátumon ő dobolt Rob Zombie csapatában. Zombie jelenleg Joey Jordisonnal turnézik Európában, ám kérdés, hogy Joey meddig tud az énekessel maradni, hiszen a Slipknot hamarosan megkezdi a felkészülést a nyári fesztiválbulikra.

A Marilyn Manson nemsokára nekifog az érdemi munkának utolsó albumuk, a 2009-es The High End Of Low folytatásán, a frontember szerint már akadnak új dalaik is. Manson szerint a közeljövőben néhány speciális koncertet is terveznek: egy helyszínen három egymást követő este is színpadra lépnének, egyenként eljátszva az összefüggő Antichrist Superstar, Mechanical Animals és Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) albumokat. A bulikra – természetesen – az Egyesült Államokban kerül majd sor, de nem kizárt, hogy egy-két ilyen különleges rendezvényt Európában is tartanak.

A csapat tavaly év végén szakított az Interscope kiadóval, akiknél karrierjük kezdete óta dolgoztak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.