Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Generation Day: még egy friss szám érkezett a Godsmacktől

0716gsÚj dalt tett közzé a nemsokára megjelenő új, 1000hp című albumról a Godsmack. A szám címe Generation Day, és alább máris meghallgatható.

Nehéz időszak végére tesz pontot a 21. század egyik legsikeresebb amerikai rock/metal bandájának új nagylemeze, amely az Egyesült Államokban augusztus 5-én, Európában szeptember 1-jén kerül a boltokba. „Ez a banda párszor majdnem feloszlott", ismerte el nemrég egy interjúban Sully Erna énekes. „Először csak arról volt szó, hogy meg kellett tanulnunk, mivel jár, hogy nagyok lettünk és közben folyamatosan úton voltunk. Az első turnénk valami három és fél évig tartott – olyanok voltunk közben, mint a robotok, a gépek. Csak turné, turné, turné és semmi más, és az ilyesmi mindenkit kicsinál. Megropansz, kimerültségedben inni kezdesz, hogy tovább tudj haladni, mert a shownak folytatódnia kell. És ebből sok dráma származik, mi is rengeteget harcoltunk egymással. Aztán egy ponton terapeutákat hoztunk be a folyamatba, hogy dolgozzanak velünk, mert elveszett a korábbi testvériesség. Elvesztettük a zene és egymás szeretetét, és folyamatosan marakodtunk. Csődtömeg volt az egész. Aztán szerencsére túljutottunk az akadályokon..."

0716gscA dallista az alábbi:

01. 1000hp
02. FML
03. Something Different
04. What’s Next
05. Generation Day
06. Locked & Loaded
07. Livin’ In The Gray
08. I Don’t Belong
09. Nothing Comes Easy
10. Turning To Stone
11. Life Is Good (Best Buy bónusz)

A csapat producere ismét Shannon Larkin dobos volt/jelenlegi kollégája, az Ugly Kid Joe gitárosaként ismertté lett, de azóta a Slipknot, az Evanescence vagy a Crowbar révén elismert stúdiós szakemberré vált Dave Fortman. A banda legutóbbi nagylemeze a 2010-es The Oracle volt, amely két közvetlen elődjéhez hasonlóan egyből az amerikai listák élén nyitott. Azóta csak egy Live & Inspired című, élő felvételeket és feldolgozásokat rejtő kiadvány jelent meg tőlük.

A Godsmack hamarosan a Rockstar Energy Drink Uproar fesztiválturnén koncertezik Észak-Amerikában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.