Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Frehley a beiktatásról: „Nem lehet Tommy is sminkben, meg én is”

Paul Stanley énekes/gitáros szerint nem tűnik valószínűnek, hogy a KISS eredeti tagsága közösen lépne színpadra áprilisban, a zenekar Rock And Roll Hall Of Fame-be történő beiktatásán. A helyzetet – látszólag – bonyolítja, hogy Ace Frehley ragaszkodna ahhoz, hogy csak ő viselhesse saját sminkjét a jeles eseményen.

Paul a Twitteren válaszolgatott a rajongók kérdéseire, és amikor azt firtatták, eredeti maszkját viseli-e majd a beiktatáson Ace Frehley gitáros és Peter Criss dobos, kategorikus nemmel felelt. Amikor arról kérdezték, együtt játszik-e majd az ősnégyes, úgy válaszolt: jelenleg valószínűtlennek tűnik a dolog. A helyzetet némiképp árnyalja, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame szervezői eredeti felállású fellépésről tudnak teljes kosztümökben, vagyis Frehley és Criss is maszkban lépne színpadra.

Utóbbi verzió mellett van természetesen a két régi tag is. Ace ugyan többször is viccelődött vele, hogy fogynia kell, és meg kell borotválkoznia mindehhez, amellett azonban következetesen kiáll, hogy Tommy Thayer a gála estéjén nem viselheti az ő arcfestését. „Nem lehet Tommy is sminkben, meg én is”, magyarázta egy aktuális rádióinterjúban a gitáros. „Semmi bajom azzal, ha Tommy és Eric Singer egyébként ezzel az arcfestéssel lép fel, hiszen óriási részei a mai KISS-nek. Viszont a KISS kezdeteihez semmi közük, ahogyan a design-elemehez, a kosztümökhöz vagy a sminkhez sem. Ez az egész esemény pedig a KISS megünnepléséről szól, arról, ahogy az egész elkezdődött és útnak indult, és e tisztelgésnek a négy eredeti tag felé kell irányulnia. Ha persze azok a srácok is fel akarnak jönni és elnyomni a Rock And Roll All Nite-ot minden résztvevővel, az tök jó lenne. Egy keveset ők is megérdemelnek.”

Mindez amolyan ízig-vérig KISS-es porhintésnek tűnik mindkét részről, szóval maradjunk annyiban, hogy meglepődnénk, ha a színfalak mögött nem egyeztek volna már meg minden apró részletről…

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 the raven 2014-01-06 19:50
Micsoda gondok.....egyáltalán mit keresnek ott?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.