Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Foreigner 40: Gramm szívesen zenélne ismét Jonesszal

0615foreignerJövőre ünnepli első lemezmegjelenésének negyvenedik évfordulóját minden idők egyik legsikeresebb amerikai rockzenekara, a Foreigner. Lou Gramm, a klasszikus felállás énekese most egy interjúban elmondta: ő a maga részéről szívesen csinálna ennek örömére valamit Mick Jonesékkal.

„Szerintem hatalmas lenne!”, felelte Gramm az ABC News Radiónak, amikor arról kérdezték, el tudna-e képzelni valamiféle újraegyesülést a Foreigner alapfelállásával – természetesen Ed Gagliardi basszer kivételével, aki 2014-ben elhunyt. „Nem kellene semmiféle elköteleződés vagy bármi, egyszerűen csak csinálhatnánk valamit az évforduló tiszteletére. Néha beszélek Mick Jonesszal, de egyelőre nem hallottam semmiféle reunion-buliról vagy hasonlóról. Lehetséges, hogy a saját mostani bandájával, a saját elképzelései szerint ünnepli majd meg a negyvenedik évfordulót. Ha így lesz, akkor én is a saját zenekarommal ünneplek. Mindenesetre ha most nem csinálunk valamit ennek alkalmából, akkor szerintem már soha nem is fogunk.”

Jones és Gramm hosszú évek óta először 2013 nyarán állt közösen színpadon, amikor New Yorkban beiktatták őket a dalszerzők dicsőségcsarnokába. A páros a gála kapcsán elsimította korábbi nézeteltéréseit, és egy ideig úgy tűnt, akár néhány kiadatlan számot is befejezhetnének együtt a klasszikus időszakból, de ebből végül aztán nem lett semmi. Mick Jones ugyanakkor már akkor is leszögezte: mindez biztosan nem jelentené a Foreigner jelenlegi felállása, így elsősorban Kelly Hansen énekes szélnek eresztését. „Kelly mindenét alárendelte a zenekarnak, és fenomenálisan teljesít. Vagyis bármit is csinálunk, ezt mindenképpen tekintetbe veszem majd akkor is, ha Lou-val közösen dolgozunk. Semmiképpen sem fog Kelly helyére állni. Valami olyasmiben gondolkodunk, amiben a régi tagok is részt vehetnek, az tök jó lenne. De ez még igazából nem a közeljövő kérdése.”

A régóta Hansennel működő Foreigner minden idők legsikeresebb rockzenekarai közé tartozik, karrierjük során közel 80 millió albumot adtak el, és olyan máig gyakran hallható slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Cold As Ice, a Waiting For A Girl Like You vagy az I Want To Know What Love Is.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Svet 2016-03-05 20:47
Idézet - janomano:
Két hír egymás alatt, Iommi-Martin, Gramm-Jones, Holnap remélem a Pearcy-DeMartini páros fog így feltűnni.

Vagy a Bach - Sabo :)
Idézet
 
 
+3 #2 janomano 2016-03-05 15:20
Két hír egymás alatt, Iommi-Martin, Gramm-Jones, Holnap remélem a Pearcy-DeMartini páros fog így feltűnni.
Idézet
 
 
+4 #1 Tóth Szalai Márton Pablo 2016-03-05 14:25
Bakker, a főcímet reggel félálomban elolvastam, most pedig meglepődtem, hogy a 40 gramm után nem valamiféle narkotikum neve van említve, amit rejtegetett lakásában a nagyérdemű. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.