Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Fontos, hogy az ember néha fejest ugorjon az ismeretlenbe, és kihívások elé állítsa magát”

If Anything, Suspicious néven friss projekttel jelentkezett Anders Fridén. Az In Flames frontembere két dalt is bemutatott december elején érkező albumáról.

1124anders

December 3-án jelenik meg az Offair kiadó gondozásában az If Anything, Suspicious nevű projekt első nagylemez, az Offair: Lullabies For The Damned. „Fontos, hogy az ember néha fejest ugorjon az ismeretlenbe, és kihívások elé állítsa magát – mondja a név mögött álló Anders Fridén. – Több mint harminc éve metált játszom, mindig a korábbi próbálkozásaim és hibáim alapján ítélnek meg, és van, aki imádja, más pedig rühelli az egyes döntéseimet. Ez viszont itt egy első alkalom, és soha többé nem lesz ilyen: valami új, valami más. Szeretném, ha behunynátok a szemeteket, nagy lélegzetet vennétek, és hagynátok, hogy elvigyenek egy utazásra a hangok. Olyan utazásra, ahol nincsenek határok vagy megszorítások.”

A stílusát tekintve nehezen kategorizálható, elektronikus beütésű hangulatzenébe már két dal révén is bele lehet hallgatni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 kornel 2021-11-25 10:14
Anders-től nem meglepő ez a vonal,szeretem az ilyen dolgokat.Talán furcsa,de a hangulat alapján más vonalon én vmi drone-szerű súlyosságként képzelném el ezt a zenét.A Pozvakowski egyes dolgaira emlékeztet.Ugyanazok a megfakult képek a múltból,a jelen üressége,az a megfoghatatlan kietlenség.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.