Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Flamencós kivégzés a Krisiuntól

Tovább sűrűsödik a már így is elég döbbenetes őszi lemezdömping: Dél-Amerika elsőszámú death metal bandája, a brazil Krisiun is október 31-én jelenteti meg új nagylemezét The Great Execution címmel – és ha hihetünk a híreknek, az anyagon lesz egy-két igen meglepő újdonság is.

A Krisiun kizárólag analóg felszerelések segítségével rögzítette az új album dalait, hogy elkerüljék a mai bandákra jellemző kompresszált hangzást. „Ezzel az anyaggal végre elkaptuk azt a hangzást és lüktetést, amit mindig is kerestünk", mondja a kérdésről Alex Camargo énekes/basszusgitáros. A trió Andy Classen producerrel dolgozott a németországi Stage One stúdióban, és a hírek szerint az albumon a hagyományos brutális, tempó- és témaváltogatós death metalos dolgok mellett még változatosabb ritmusú témák, illetve tiszta, dallamosabb gitárrészek, sőt, még flamencós elemek is helyet kapnak majd.

A The Great Execution speciális digipak verzióján a klasszikus Black Force Domain dal frissen felvett változata lesz a bónusztéma a banda 1995-ös debütáló albumáról.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.