Shock!

december 13.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Five Finger Death Punch: itt a halfordos dal hivatalos szöveges videója

0516liftmeupElkészült a Five Finger Death Punch hivatalos szöveges videója a Rob Halforddal közösen rögzített Lift Me Up dalra, amely az első single a július 22-én megjelenő kétrészes dupla album, a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell első felvonásához.

A magyar származású Zoltan Bathory vezette Five Finger Death Punch ismét Las Vegasban rögzítette a dalokat a régi kollaboránssal, Kevin Churkóval a produceri székben. „Néhány évnyi nagyszerű turnézás után álltunk neki a negyedik lemez megírásának”, mondja az anyagról Zoli. „Mindenki megfelelő agyi állapotban volt ehhez, a banda pedig feszesebb, mint valaha, szóval minden a lehető legjobban alakult. Fejest ugrottunk a munkába, és hirtelen azon vettük észre magunkat, hogy tizenkét-tizenhárom dal szinte azonnal összeállt, de még mindig egyre csak jöttek a jobbnál jobb ötletek. Így aztán egymásra néztünk, és azt mondtuk: oké, miért álljunk meg itt? Folytassuk tovább… Miután eljutottunk a huszonnegyedik nótáig, már tudtuk, hogy dupla albumot kell készítenünk. Ott volt a tarsolyunkban ez a hatalmas mennyiségű zene, ami rengeteget jelent számunkra, és talán a legjobb anyag, amit ez a zenekar valaha is készített. Egyszerűen nem tudtuk eldönteni, melyik nótákat hagyjuk le a lemezről, így úgy döntöttünk, mindet kiadjuk.”

A Five Finger Death Punch júniusban Európában kezdi meg a koncertezést a legrangosabb fesztiválokon – hozzánk legközelebb a nickelsdorfi NovaRockon játszanak –, majd Amerika következik a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnéval, ahol a főszínpad felülről második fellépőjeként lépnek majd fel, közvetlenül a headliner Rob Zombie előtt.

Az új lemez második része a jelenlegi állás szerint valamikor ősszel jelenik meg. A kiadó Amerikában a Prospect Park, a világ összes többi részén pedig az Eleven Seven.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 kamikaze 2013-05-17 09:19
Nekem tetszik, és bármit is írtak az előttem hozzászólók, ezek után kíváncsi vagyok az egészre.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha valaki már két k. jó lemezt készített a jelenlegi mezőnyben, az nagyon tud valamit. Magyar zenésztől meg egyenesen kuriózum olyan muzsikákat hallani, amit nemzetközi szinten is elismernek. Miért ne legyen erre büszke az alkotója?!)
Idézet
 
 
+1 #4 faktor69 2013-05-16 17:51
Ennél csak a zöld festék fogósabb!:)
Idézet
 
 
+3 #3 Sárvári Gábor 2013-05-16 16:28
Idézet - afc:
annyira ez msot engem sem győzött meg. Valami jobbra számítottam kicsit.Nem fog meg ez a szám.Remélem az albumon azért lesznek fogósabb tételek.Bár aki msotanában duplát készít az egyik lemezt tuti bebukja.Csak ne legyen tele b-oldalasokkal.


Neked ez mi, a ha nem fogós?
Idézet
 
 
0 #2 afc 2013-05-16 11:48
annyira ez msot engem sem győzött meg. Valami jobbra számítottam kicsit.Nem fog meg ez a szám.Remélem az albumon azért lesznek fogósabb tételek.Bár aki msotanában duplát készít az egyik lemezt tuti bebukja.Csak ne legyen tele b-oldalasokkal.
Idézet
 
 
0 #1 PX3 2013-05-16 10:05
Ugyan, Zoli. A legjobb anyag? Ne viccelj már, a nagy rocksztárság az agyadra ment. Tudtál írni két kurva jó albumot az elején, a harmadikhoz valószínűleg már közöd se nagyon volt, mint szerzőnek. Ez meg egyenesen szar.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.