Shock!

május 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fight Or Flight: itt a fél Disturbed első videója

0611fofMegtekinthető a Fight Or Flight első videója, amelyet július 22-én követ majd a csapat első nagylemeze, amely az A Life By Design? címet kapta. A formáció elsősorban azért érdekes, mert itt zenél az épp pihenőjét töltő Disturbed fele, Dan Donegan gitáros és Mike Wengren dobos.

First Of The Last címmel kiment az amerikai rádiókhoz a Fight Or Flight első single-je, amelyhez videót is forgatott a Disturbed felét, az Evans Blue énekes Dan Chandlert, az RA basszer Sean Corcorant és Jeremy Jayson gitárost tömörítő formáció. A csapat első élő koncertje a wisconsini La Crosse-ban lesz július 16-án, az Avenged Sevenfold előzenekaraként. Ezt nagyjából egy héttel követi majd az első teljes album, az A Life By Design? megjelenése. „Ez a zene sokkal inkább hard rock”, mondja a zenéről Donegan. „Vannak benne szélsőségesebb momentumok, de összességében több benne a dallam, és tudtunk kísérletezgetni is akusztikus gitárokkal, elektronikával. Más a zene, mint a Disturbed-ben.”

Miután David Draiman bemutatkozó Device lemeze Amerikában igen sikeresnek ígérkezik, a Disturbed táborát érthetően felzaklatta, hogy emellé pluszban Donegan és Wengren is másfelé keresi a szerencséjét. A gitáros azonban leszögezi: ahogy a Device, úgy a Flight Or Fight sem jelenti a Disturbed sztori végét. „Értem, miért dühösek sokan, hogy most éppen mind mással foglalkozunk, de hadd biztosítsak mindenkit, aki várja a napot, hogy visszatérünk Disturbed-ként: nagyon fontosak vagytok számunkra, és ezt be is fogjuk bizonyítani. Addig azonban mind 110 százalékot adunk bele a saját projektjeinkbe. Várom, hogy ismerős arcokat lássak majd a Fight Or Flight turnéján, és utána egy napon a Disturbed turnéján is!”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.