Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feloszlott az Every Time I Die

Mindössze néhány hónappal a legutóbbi lemez megjelenése után bejelentette feloszlását az Every Time I Die. A háttérben a Keith Buckley énekes és társai közötti feszültségek állnak.

0818etid

Kilencedik stúdióalbumát jelentette meg október 22-én, az Epitaphnál Radical címmel az Every Time Die, ám az anyag már nem fogja tudni rendesen kifutni magát. A buffalói csapatnál december elején derült ki, hogy valami nincs rendben, amikor is bejelentették, hogy Keith Buckley énekes nélkül fejezik be az aktuális turnét, mivel a frontembernek időre van szüksége, hogy kipihenje magát, és felkészüljön két későbbi bulira. Buckley ekkor a közösségi médiában nyilatkozatot tett közzé, miszerint társai – különös tekintettel testvérére, a gitáros Jordanre – hosszú ideje azon dolgoznak, hogy kiszorítsák a bandából, és lecseréljék valaki másra.

Látszólag végül elült a vihar, a zenekar december 10-én és 11-én még színpadra lépett az említett két fellépésen, most azonban a hangszeres szekció, azaz Jordan mellett Andy Williams gitáros, Stephen Micciche basszer és Clayton „Goose” Holyoak dobos nyilatkozatban jelentette be: többet nem lépnek színpadra az Every Time I Die tagjaként. „Abban reménykedtünk, hogy valós tartalmú jogi nyilatkozatban állapodhatunk meg, de ma értesültünk róla: pontatlan, közösen nem egyeztetett, csak az egyik fél javát szolgáló narratíván alapuló közlemény kiadása van folyamatban. Keithszel nem folytattunk közvetlen kommunikációt, mert vagy lehetetlen kizárólag vele kommunikálni közvetlenül, vagy elvág bennünket minden kommunikációtól. Az Every Time I Die-t mindig ez az öt ember alkotta, ezen a téren sosem törekedtünk változásra, és nem is fogadtunk el semmi ilyesmit. Egy szó sem igaz abból, hogy új énekessel folytatnánk” – írják a zenészek.

Buckley mindössze egy levél megosztásával reagált a hírre: ezt egy ügyvédi irodától kapta december 20-án, amelyet a dokumentum tanúsága szerint a zenekar többi tagja kért fel, hogy üzleti szempontból hozza tető alá a felek békés szétválását, illetve felszólítja a frontembert, hogy tartózkodjon a degradáló nyilatkozatok megtételétől, és ne használja az Every Time I Die nevét, logóját és egyéb szellemi termékeit a fenti megállapodás megszületéséig.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2022-02-07 18:46
Egyszerűen borzasztó, hogy befejezik, most hogy rátaláltam a Radicalre.

Chris92: a régebbiek is jók?
Idézet
 
 
#2 Chris92 2022-01-18 19:29
Idézet - Vermin:
Olyan különösebben kimutatható űrt nem fognak hagyni maguk után, úgy érzem...


Végül is csak az egyik legjobb kortárs hardcore zenekar voltak, nekem nagyon fognak hiányozni.
Idézet
 
 
#1 Vermin 2022-01-18 13:46
Olyan különösebben kimutatható űrt nem fognak hagyni maguk után, úgy érzem...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.