Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feloszlik a Vomitory

Az idei év végén beszünteti tevékenységét Svédország egyik igen egyedi death metal alakulata, a Vomitory. A zenekarban nincsenek feszültségek vagy üzleti ellentétek, egyszerűen csak úgy érezték, elég volt.

„Huszonnégy év, nyolc album és harminc különböző országban adott több száz koncert után elérkeztünk az út végére", áll a zenekar nyilatkozatában. „Mi négyen, Tobias, Urban, Erik és Peter közösen úgy döntöttünk, hogy 2013 végével feloszlatjuk a Vomitoryt. Minden tekintetben fantasztikus volt ez az időszak, de az összes jó dolognak eljön egyszer a vége, és a Vomitory esetében most érkezett el ez a pont. 2013-ban annyi koncertet adunk majd, amennyit csak lehet, és reméljük, hogy annyian jöttök majd el ezekre, ahányan csak tudtok. Így meg tudjuk majd köszönni nektek az évek során nyújtott igaz támogatásotokat."

A Vomitory utolsó nagylemeze, az Opus Mortis VIII 2011-ben jelent meg a Metal Blade-nél. Erik Rundqvist basszer/énekes, Tobias Gustafsson dobos, illetve Urban Gustafsson és Peter Östlund gitárosok további tervei egyelőre nem ismeretesek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Zoli 2013-02-21 15:25
Kár hogy ide nem jutottak el... Mindegy maradnak a lemezek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.