Shock!

július 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Felesleges Lou Gramm és a Foreigner tartós összeborulásában reménykedni

0505louLou Gramm, a Foreigner legendás egykori énekese az utóbbi években többször is célozgatott rá a sajtóban, hogy miután ismét egyesíti erőit fő partnerével, Mick Jones gitárossal a legendás AOR csapat jövő havi beiktatásán a Songwriters Hall Of Fame-be, folytatása is lehet a közös munkának, most azonban azt nyilatkozta: a dolog aligha megy tovább pár dal eljátszásán.

„Remélem, megünnepelhetjük az apropóját annak, hogy ott leszünk", mondta Gramm a Classic Rocknak. „Egy-két napig próbálunk, remélhetőleg elmegyünk együtt kajálni is, szóval együtt töltünk némi időt, és jól érezzük magunkat." Jones szintén megerősítette, hogy nincs benne harag az énekessel szemben, ám miután Gramm a fent idézett interjú folytatásában már egy esetleges jövő évi újjáalakuló búcsúturnéról kezdett beszélni , a jelenlegi Foreigner tábor visszakozni látszott. Szóvivője útján közzétett új nyilatkozatában már maga az énekes is finomított szavain. „Noha Lou Gramm és Mick Jones is ott lesznek a beiktatáson, nincsenek tervek arra nézve, hogy ismét összeálljanak egy újjáalakuló turnén. Annak ellenére, hogy a médiában többször is megjelentek hírek egy ilyen koncertsorozatról, jelenleg nem folynak tárgyalások egyetlen állomásról sem, noha mindkét fél folytatja a saját turnéját", áll a nyilatkozatban.

A régóta Kelly Hansen énekessel működő Foreigner minden idők legsikeresebb rockzenekarai közé tartozik, karrierjük során közel 80 millió albumot adtak el, és olyan máig gyakran hallható slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Cold As Ice, a Waiting For A Girl Like You vagy az I Want To Know What Love Is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.