Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban jelenik meg a régóta ígérgetett új Trouble

Valószínűleg februárban jelenik meg a chicagói Trouble régóta esedékes új nagylemeze, amelyet Bill Metoyer producerrel készít minden idők egyik legjobb és legkultikusabb doom bandája. Az albumnak egyelőre nincs címe, az azonban biztos, hogy a Trouble első Kory Clarke énekessel rögzített anyaga nem az eredetileg tervezett The Dark Riff név alatt jön majd ki.

„A zenekar roppant izgatott a lemez miatt", mondta a Rock Hard magazin görög változatának Rick Wartell gitáros. „A tökéletes Trouble albumot szeretnénk elkészíteni, benne új kihívásokat rejtő innovatív elemekkel is. Kory elképesztően tehetséges és dinamikus énekes, aki rengeteg erősséggel járult hozzá a zenekarhoz a saját magas szintű profizmusa révén. Ez a kreatív folyamatokra is pozitív hatást gyakorolt. Nagyszerű érzés olyan környezetben dolgozni, amely nem határolja be a lehetőségeinket."

Mivel Clarke jelenleg Berlinben él, az anyag távmunkában készült, Rick szerint azonban mindez egyáltalán nem jelentett gondot. Kory egyébként nem az egyetlen új fiú a zenekarban lemezkészítés szintjén, hiszen Shane Pasqualla basszusgitárosnak és Mark Lira dobosnak is ez lesz az első stúdióalbuma a Trouble soraiban. A lemezen legalább tíz dal kap majd helyet, a kiadó pedig a hírek szerint továbbra is az Escapi.

Kory Clarke-kal készített aktuális interjúnkért ide kattints!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.