Shock!

július 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban indul újra a Motörhead elhalasztott turnéja

0925mheadPhil Campbell, a Motörhead gitárosa szerint Lemmy állapota folyamatosan javul, de nem könnyű vele zöld ágra vergődni. A zenekar most elvileg februártól turnézik majd Európában, miután elhalasztották az eredetileg tervezett novemberi körutat.

„Lemnek idén beültettek egy pacemakert, mert szívritmuszavartól szenvedett, aztán a diabétesze is elkezdte hazavágni”, magyarázta Phil Campbell a Wales Online-nak. „De most rendben van a ketyegője, emellett pedig a szükséges változtatásokat is végrehajtotta az életmódjában, illetve az értendjében, hogy védekezzen a cukorbetegség ellen. De még nem érezte úgy, hogy száz százalékosan készen áll arra, hogy visszatérjen a színpadra. Így aztán kicsit eltoltuk a dátumokat, hogy egy kis időt adjunk neki, amíg teljesen kondiba hozza magát ismét. Nézd, egyikünk sem lesz fiatalabb, így Lemmy állapota igazából senkit sem ért óriási sokkhatásként. De minél öregebbek vagyunk, annál inkább ott állunk egymás mellett támaszként. A fő probléma az, hogy Lemmy baromi keményfejű, egész életében ilyen volt, így marha nehéz neki közel engedni másokat. Olyan, mint a rock John Wayne-je: mindig, mindenen keresztül halad előre, és magában akarja megoldani a dolgokat.”

A Motörhead egyébként máris újrahúzta a Aftershock lemez turnémenetrendjét: a körút most – elvileg… – február 13-án indul Glasgow-ban, és március 14-én ér véget Helsinkiben. Magyarországhoz legközelebb február 27-én, a müncheni Zenithben lehet megnézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.