Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fall: friss dal a Silvertide gitárosának új zenekarától

The Underground Thieves néven fut a Silvertide-ból ismert Nick Perri új zenekara. A nyolctagú, eklektikus rockban utazó banda most bemutatott egy új dalt.

1212theugthieves

A Silvertide a 2000-es évek elején bukkant fel, és első nagylemezük, a 2004-es Show & Tell a maga idejében komoly rádiós sikereket hozott nekik a tengerentúlon. A nyers hard rockban utazó csapat később szétszéledt, és ugyan pár éve ismét aktivizálták magukat, valójában azóta sem történt velük semmi, így nem csoda, hogy a gitáros Nick Perri jelenleg egy The Underground Thieves nevű formációval nyomul. A csapat az utóbbi időszakban olyan előadók vendégeként játszott az Egyesült Államokban, mint Slash zenekara, a Greta Van Fleet vagy a Black Stone Cherry, most pedig Fall címmel bemutattak egy új videót is. A zenekar single-enként halad, és ha ezekből összegyűlik egy nagylemeznyi, album is lesz majd – a Fall mindenesetre a hatodik daluk, ami kereskedelmi forgalomba kerül.

Perri pár évvel ezelőtt Dee Sniderrel is dolgozott, de egyelőre nem tudni, ennek a munkának napvilágot lát-e valaha is az eredménye.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.