Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ezer különböző szűrőn ment át a lemez, mielőtt azt mondtuk volna rá, hogy készen van”

1004atgOktóber 27-én jelenik meg a Century Mediánál az At The Gates visszatérő lemeze, az At War With Reality. Tomas Lindberg énekes szerint a zenekar roppant pozitív hangulatban, kompromisszumkészen melózott a több mint tizenkilenc év után megjelenő friss szerzeményeken.

„Rendkívül, rendkívül aprólékosan dolgoztunk ezen a lemezen”, mondta Tomas „Tompa” Lindberg énekes a Horns Up Rocks!-nak az új albumról. „Ezer különböző szűrőn ment át, mielőtt azt mondtuk volna rá, hogy oké, akkor most készen vagyunk. De nem stresszeltünk azon, mit gondolnak majd mások, vagy hogyan reagálnak, mivel eleve csak akkor jelentettük be, hogy új albumot készítünk, amikor a dalok már mind készen voltak. Szóval titokban dolgoztunk. A kiindulópontunk egyébként az volt, hogy minden jöhet, és próbáljunk ki akármit, ami felmerül, de ugyanez az előbukkanó ötletek kihajítására is vonatkozott. Ez pedig rengeteg olyan szituációt eredményezett, amikor az embernek számára kedves témáknak kellett búcsút intenie, hiszen mindenkinek egyet kellett értenie mindenben. És ez nyilván időigényes… De ha pozitív, kreatív légkörben alkotsz, ahol mindenki hajlandó feláldozni a saját kedvenc részeit annak érdekében, hogy létrejöjjön a lehető legegészségesebb kompromisszum, és rászánod az időt – na, itt lép be a képbe az, hogy érettebbek vagyunk. Amikor huszonéves voltam, én is úgy álltam mindenhez, hogy vagy úgy lesz, ahogy én akarod, vagy sehogy, de ma már inkább az van, hogy ha más boldog, én is az vagyok. Szóval teljesen más hozzáállással készítettük most ezt a lemezt.”

atthegates_c Tompa azt is elárulta: az At War With Reality cím még Martin Larsson gitáros ötlete volt a ’90-es években. Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. El Altar Del Dios Desconocido
02. Death And The Labyrinth
03. At War With Reality
04. The Circular Ruins
05. Heroes And Tombs
06. The Conspiracy Of The Blind
07. Order From Chaos
08. The Book Of Sand (The Abomination)
09. The Head Of The Hydra
10. City Of Mirrors
11. Eater Of Gods
12. Upon Pillars Of Dust
13. The Night Eternal

A Jens Bogren producerkedése mellett rögzített At War With Reality október 27-én jelenik meg a Century Mediánál. A csapat ezután a Triptykonnal és a Morbus Chronnal turnézik majd Európában: a rövid túra december 4-én indul Londonban, és december 20-án ér véget Berlinben. Magyarországhoz legközelebb december 14-én, Bécsben lehet elkapni a triót. A címadó szám alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 OutbreakOfEvil 2014-10-04 15:19
Azaz oda fognak baszni megint!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.