Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez egy klasszikus Diamond Head-dal, nekem olyan számok jutnak eszembe róla, mint a Helpless vagy a The Prince”

Tavasszal új albummal tér vissza a színre a Diamond Head. A lemez már a második lesz a sorban Rasmus Bom Andersen énekessel a fronton.

0228diamondhead

diamondhead_cTavaly ősszel Budapesten is fellépett a Diamond Head, akik az utóbbi időben elég rendesen felpörgették a motort: a 2016-os, a banda nevét viselő album után, május 24-én máris érkezik a The Coffin Train című folytatás. Mindez igen gyors tempót jelent a csapatnál, hiszen a legutóbbi anyag előtt nyolc teljes éven át nem készítettek nagylemezt. A The Coffin Train a Silver Lining Music gondozásában kerül majd a boltokba. A zenekar felállását az alapító Brian Tatler gitáros mellett a legutóbbi lemezen képbe került Rasmus Bom Andersen énekes, Karl Wilcox dobos, Andy Abberley gitáros és Dean Ashton basszer alkotja.

A lemeznek most bemutatták a borítóját, és a Belly Of The Beast című első single is meghallgatható róla. „Ez egy klasszikus Diamond Head-dal, nekem olyan számok jutnak eszembe róla, mint a Helpless vagy a The Prince", mondja Brian Tatle gitáros. „Rasmus pedig óriási szerepet játszik benne, hogy a lemez és a zenekar úgy szól, ahogy szól. Fantasztikus hangterjedelme van, és pontosan tudja, mire képes a torkával, tökéletesen tudatában van az adottságainak. Sosem akarnám megtagadni a NWOBHM-ban gyökerező stílusunkat és hangzásunkat, hiszen eredetileg is ez hozott izgalomba, és erről is lettünk ismertek. A mai napig élvezem ezt a kreatív utazást."

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2019-03-07 19:46
Elképesztően jó lett!

NWOBHM is the future! And we are the future... warriors \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.