Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Évtizedes mulasztást pótol be Rob Zombie

0719robKoncert DVD-t rögzít egyik aktuális amerikai koncertjén Rob Zombie zenekara, és ennek bizony épp itt az ideje, hiszen az énekes már a White Zombie időkben is a rockszínpadok egyik leglátványosabb showját szállította, és ma sincs ez másképp. Éppen ezért furcsa, hogy korábban soha nem jelent még meg tőle ezt dokumentáló hivatalos anyag…

„Harminc év telt el, mióta zenél, és sem Rob Zombie, sem a White Zombie soha nem jelentettett meg élő DVD-t”, mondta John 5 gitáros az AbsolutePunknak. „De idén csinálunk egyet. A show hatalmas, ennél már nem is lehet nagyobb, szóval úgy vagyok vele, hogy a lehető legjobb, ha ezt most szépen felvesszük!”

Rob Zombie és zenekara jelenleg épp az amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné headlinereként turnézik a tengerentúlon, és az alábbi felvételek alapján valamelyest talán képet lehet alkotni a bulik látványos voltáról. Rob kiválóan sikerült új lemeze, a tavasszal megjelent Venomous Rat Regeneration Vendor az amerikai listák hetedik helyén nyitott.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.