Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Event Horizon: új dal Erik Grönwall és Jona Tee heavy metalos formációjától

Új formációt alakított Erik Grönwall énekes és a multihangszeres Jona Tee. A H.E.A.T-ből ismert két zenész új bandája New Horizon néven fut, és most a harmadik dal is meghallgatható a márciusban esedékes debütről.

1130newhorizon

Március 11-én jelenik meg a New Horizon nevű formáció Gate Of The Gods című első lemeze a Frontiersnél. A név a H.E.A.T billentyűs/multihangszeres/producer/dalszerzőjét, Jona Tee-t, illetve Erik Grönwall énekest takarja: utóbbi bő egy éve került ki a bandából, hogy visszaadja a mikrofont az eredeti frontembernek, Kenny Leckremónak. A New Horizon első anyagán olyan vendégek segítik majd a párost, mint Robban Bäck (Mustasch), Sam Totman (DragonForce), Love Magnusson (Dynazty), Dave Dalone (H.E.A.T), Niko Vuorela (Temple Balls) és Laucha Figueroa. Érdekesség ugyanakkor, hogy a páros ebben a csapatban nem a H.E.A.T-re jellemző melodikus rockot játssza majd, hanem heavy metalt Jona Tee olyan korai hatásai nyomdokain, mint az Iron Maiden, a Helloween, a Hammerfall, a Manowar és az Edguy. „A hangzás a klasszikus power metal és heavy metal keveréke, némi 2021-es ízzel” – mondja.

newhorizon_cA dallista az alábbi:

01. A New Horizon (Intro)
02. We Unite
03. Stronger Than Steel
04. Cry For Freedom
05. Call Of The Underground
06. Stardust
07. Event Horizon
08. The End Of All
09. Fearless
10. Gate Of The Gods

A We Unite és a Stronger Than Steel után most az Event Horizon is megérkezett az albumról. Grönwallnál tavaly tavasszal leukémiát diagnosztizáltak, és kezeléseken is átesett, később pedig bejelentette: eltűntek szervezetéből a rákos sejtek, jelenleg gyógyultnak tekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.