Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Evan Seinfeld visszatér – méghozzá ruhában!

Máig nem tudni, miért lépett ki a Biohazardból közvetlenül az olyannyira várt visszatérő album megjelenése előtt Evan Seinfeld basszusgitáros/énekes, ám biztosan nem a zenélést unta meg: a pornóiparban is jó névnek számító frontember mostantól a Los Angeles-i Attika7 sorait erősíti – kizárólag énekesként.

Evan Seinfeld – pornós művésznevén Spyder Jonze – néhány hónappal ezelőtt hagyta ott a Biohazardot, miután rögzítették a szeptember 27-én megjelenő Reborn In Defiance című visszatérő albumot. Mivel ez a New York-i hardcore/metalosok első nagylemeze 2005 óta, és egyben 1994 óta az első, amelyen a klasszikus Seinfeld – Graziadiei – Hambel – Schuler felállás mondja meg a tutit a világ állásáról, Evan döntése általános döbbenetet okozott, pláne, hogy a pontos okokkal azóta is adós maradt mindkét fél.

Most kiderült: Seinfeldnek nem a zenei karrierből van elege, ugyanis a Down szeptember 10-ei anaheimi koncertjén Evan a színpadon termett, és bejelentette, hogy belépett az Attika7 zenekarba. A csapatot Rusty Coones gitáros alapította 2005-ben még Attika néven, és amolyan egyszerre Black Sabbath-os és modern beütésű, súlyos rock/metal muzsikában nyomulnak. A bandának az a Tony Campos basszusgitáros is tagja, aki korábban a Static-X sorait is erősítette, ma pedig a Soulflyban, a Ministryben, a Prongban és az Asesinóban érdekelt (biztos rengeteg szabadideje lehet...), a dobos pedig a Walls Of Jerichóban is játszó Dustin Schoenhofer. Evan már csak Tony jelenlétéből következően is kizárólag énekesként szerepel az Attika7-ben.

A csapat új felállása november 10-én mutatkozik be a legendás hollywoodi Whiskey A Go Go klubban. Evan hangját addig a Reborn In Defiance-en élvezhetjük, azt azonban továbbra sem tudni, kit állítanak majd a helyére korábbi társai.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.