Shock!

január 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eredeti felállásban ad koncerteket 2020-ban a Bang Tango

Jövőre eredeti felállásában ad koncerteket a Bang Tango. A kultikus Los Angeles-i sleaze rockerek utoljára 1993-ban zenéltek ebben a leosztásban.

1115bangtango

2020-ban visszatér a színpadokra a Bang Tango alapfelállása, azaz Joe Leste énekes, Kyle Stevens gitáros, Mark Knight gitáros, Kyle Kyle basszer és Tigg Ketler dobos. A zenekar szóban forgó leosztása a maga idejében két kiváló albumot tett le az asztalra az 1989-es Psycho Caféval és az 1991-es Dancin’ On Coalsszal, majd Stevens 1993-as távozásával megindult a szétesésük, amely végül két évvel később következett be. Később módosult felállásban kétszer is újjáalakultak, és a második visszatérés, azaz 2003 óta folyamatosan aktívak, ám egyedül Leste képviselte az állandóságot a tagságban.

„Mint minden zenekar esetében, az évek során nálunk is számos változás következett be a felállásban, voltak jobb és rossz korszakaink személyesen és szakmailag egyaránt”, így a frontember. „Ötünk között azonban nem mindennapi zenei és emberi kapocs áll fent. Mindössze egy órát töltöttünk közösen a próbateremben, amikor már egyértelmű volt, hogy muszáj megcsinálnunk ezt az egészet, méghozzá a megfelelő indokokkal. Csak egyszer élünk.”

Konkrét turnédátumokat egyelőre nem jelentett be a banda, így nem tudni, hogy csak Észak-Amerikában terveznek mozgást, vagy Európában is várható a felbukkanásuk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.