Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Epica: koncertanyag, új lemez és kettős gyermekáldás

0711simoneA június 30-ai Graspop fellépéssel befejeződött a holland Epica aktuális, a Requiem For The Indifferent lemezhez kapcsolódó turnéja, ami azt jelenti, hogy Simone Simonsék hamarosan nekilátnak a következő album munkálatainak. Előtte azonban még egyéb feladatok is várnak a csapat egyes tagjaira...

„A Requiem For The Indifferent lemezhez kapcsolódó turnénkon rengeteg csodálatos élménnyel gazdagodtunk", áll a banda közleményében. „Rengeteg új helyre jutottunk el: Ausztráliába, Kínába, Tajvanra, Indonéziába, Belaruszba és Dubaiba, és a több mint száz koncert mindegyikén új rajongókat köszönthettünk. Sosem felejtjük el a tízéves jubileumi koncertünket sem, ahol egy nagyzenekarral és egy hatalmas kórussal állhattunk egy színpadon, több mint 4500 rajongó előtt, akik a világ minden tájáról érkeztek. A következő hónapokra visszavonulunk a koncertezéstől, hiszen Simone és barátja, Oliver, illetve Coen és felesége, Linda is gyermeket vár. Ez idő alatt véglegesítjük a Retrospect koncertlemezünket és videónkat, amely ősszel jelenik meg. Emellett már folynak a hatodik Epica stúdióalbum pre-produkciós munkálatai is, amelyet nyár végén kezdünk meg felvenni a stúdióban, és 2014 tavaszán kerül majd a boltokba."

További részleteket egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, de erősen valószínű, hogy az anyag ismét Sascha Paeth producerrel készül majd el.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Wendiii 2013-07-12 12:05
Próbáltam megszeretni a Requiemet, de egyszerűen nem megy. :( Pedig eddig minden anyaguk megvett kilóra. Ezt viszont szerintem túlkombinálták. Remélem, egy kicsit visszavesznek a komplexitásból, épp csak annyira, hogy a Design színvonalát érjék el. Annál jobb lemezük ugyanis nincs.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.