Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekesnő került Peter Dolving helyére a Dress The Deadben

Énekesnőt igazolt a frontra a Dress The Dead. A Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett csapat eredetileg a The Haunted soraiból ismert Peter Dolvinggal startolt, ő viszont elég gyorsan távozott tőlük.

0110dressthedead

Kayla Dixon, egy Witch Mountain nevezetű zenekar énekesnője lett a Dress The Dead új frontembere. Mint emlékezetes, Peter Dolving mindössze néhány hónappal az ígéretes start után, márciusban otthagyta a bandát, méghozzá úgy, hogy előző nap még egy esetleges amerikai költözésről egyeztetett a főnökkel, Craig Lociceróval. Dixonnal máris felvett a zenekar egy There Goes The Sun című dalt, amely alább meghallgatható, producere pedig Robb Flynn volt, és hamarosan további szerzemények is követik majd. A friss felállás első koncertje a Sean Killian megsegítésére szervezett Killian On Command koncerten lesz január 20-án, San Franciscóban.

A Dress The Deadben a Forbidden volt gitárosa mellett a legendás thrasherek utolsó leosztásának dobosa, Mark Hernandez, James Walker basszer, illetve Dan Delay gitáros alkotja a hangszeres szekciót.

 

Hozzászólások 

 
#1 The_Sentinel 2018-01-10 23:55
Ez egész jó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.