Shock!

január 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elváltak Székely Marci és az Ozone Mama útjai

0626szekelymarciTávozott az Ozone Mama soraiból Székely Marci énekes. A zenekar egyelőre nem jelentette be, ki lesz a frontember utódja a csapatban.

„A zenekarban az utóbbi hetekben fontos változás történt: munkahelyi elfoglaltságai miatt Marci a jövőben sajnos nem tud velünk tartani", tette közzé hivatalos felületein az Ozone Mama. „Marci, szeretnénk megköszönni neked az elmúlt éveket, a koncerteket, és mindent, amit a zenekarért tettél. Ezentúl is tiszteletbeli Ozone Mama-tagként tekintünk rád, és a legjobbakat kívánjuk neked a továbbiakban!" „Drága Ozone Mama-rajongók! Végtelenül hálás vagyok nektek a rengeteg szeretetért és támogatásért, amit az évek során kaptam tőletek. Nagyon-nagyon köszönöm! A zenekarral sajnos elválnak útjaink – nekik sok sikert kívánok. Remélem, veletek még lesz lehetőségem találkozni a jövőben! Keep on rockin'! Peace&love!", így Székely Marci.

A legutóbbi lemezét, a Cosmos Callingot év elején leszállított csapat azt ígéri, hamarosan érkeznek a további hírek, vagyis vélhetően viszonylag gyorsan kiderül majd, ki áll Marci helyére. Augusztus 1-jén mindenesetre egy nagyszabású buli vár rájuk a Barba Negra Trackben, az Asphalt Horsemen társaságában, így addig bizonyára megtudunk mindent.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Nobody Else 2018-06-27 15:39
Ez most így elég szomorú. Épp az este hallgattam meg az első albumukat, bitang jó cucc.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.