Shock!

január 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eluveitie: vissza az egészen korai időkbe

Augusztus 17-én jelenik meg a svájci folk metalos Eluveitie új speciális kiadványa, a The Early Days. A dupla digipak CD egyik fele a csapat ritka debütáló lemeze, a Spirit lesz, a másik pedig legelső EP-jük, a Vên újravett változata.

„Ez a kiadvány a régi és az új rajongók számára egyaránt lehetőséget biztosít ahhoz, hogy betekinthessenek az Eluveitie történelmének első lépéseibe", mondha Christian Glanzmann, azaz Chrigel, a csapat frontembere. „Alig hiszem el, hogy már tíz év eltelt azóta, és valami igazán speciálisat akartunk adni ennek örömére a rajongóknak. Így született meg a Vên újrafelvételének ötlete, és nagyon jól szórakoztunk azzal, hogy ismét rögzítettük azokat a nótákat. Némelyiküket a mai napig játsszuk élőben, és velünk együtt fejlődtek az évek során."

Az újrafelvételt a csapat otthon, Svájcban végzi Tommy Vetterli producerrel, a Coroner gitárosával. Az Eluveitie emellett folyamatosan turnézik az év elején kiadott új lemez, a Helvetios anyagával. Június 21-én Debrecenben, a Vekeri Fesztiválon is fellépnek.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.